Spa behandelingen

RESERVEREN

BABOR 'FACIALS'

Babor 'Classic Facial' | €65,-  50min. 
reining, vitaliteits-check, peeling, één ampul, massage, masker & dagcrème

Babor 'Premium Facial' | €85,-  75min.
reiniging, vitaliteits-check, enzym peeling, drie ampullen, massage, masker, oogverzorging & dagcrème

HSR 'Lifting Facial' | €100,-  50min. 
reiniging, vitaliteits-check, peeling, lifting serum, één ampul, massage, face line masker, oogcrème & dagverzorging


UPGRADES: 
alleen te boeken in combinatie met een gezichtsbehandeling

Hydraboost €25,-
vijf ampullen toegepast met koud-/warmtetechnieken

Intensieve oogverzorging €10,-
oogmassage, oogmasker & oogcrème

Collageen vliesmasker €20,- 

Wenkbrauwen epileren €15,- 

Wenkbrauwen verven €12.50,- 

Wimpers verven €12.50,- 

BABOR RELAX MENU

Peeling & pakking €45,-  45min. 

Rug/deel massage €40,-  30min. 

Lichaamsmassage €70,-  50min. 

Hotstone massage €70,-  50min. 

Hamam €65,-  45min. 

Hoofdhuid-oormassage met oorkaarsen €45,-  

MANICURES & VOETVERZORGING

Manicure €45
manicurebad, vijlen, nagelriemen, peeling, masker, handmassage & handverzorging

Cosmetische voetverzorging €45,- 
voetenbad, nagels knippen & vijlen, nagelriemen, eelt vijlen, peeling, masker, voetmassage & voetverzorging

Gelcolor bij 'Pink Gellac' €27.50
uw favoriete Pink Gellac kleur blifjt, afhandelijk van de conditie van de natuurlijke nagel, twee weken perfect glanzend zitten

Gelcolor verwijderen €10,- 

CEYLON RITUEEL

Ceylon ritueel

Ceylon, tegenwoordig bekend als Sri Lanka, is een exotisch eiland ten zuiden van India vol oude tempels. Van halverwege 17de tot eind 18de eeuw stond het onder bestuur van de Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC). 

In de talloze grot-tempels hadden spirituele bijeenkomsten plaats die geheim werden gehouden voor de kolonisten. Één van de rituelen was de Ceylon Treatment, gebaseerd op de duizenden jaren oude gezondheidsleer Ayurveda die beoogt lichaam, geest en ziel in evenwicht te brengen. Ontdek deze bijzondere behandeling en waan je in het Ceylon van weleer.

Het Ceylon Ritueel bestaat uit het reinigen van de rug met een schuimende gel en wordt gevolgd door een massage met verwarmde sheabutter. Dit doet meer dan de huid hydrateren en de doorbloeding stimuleren, want aan de sheabutter wordt een losse scrub toegevoegd om dode huidcellen te verwijderen. Als afsluiting is er een geurbeleving met een verfrissende body-mist.

Dit ritueel duurt 25 minuten en is €40,- per persoon.

MAHAYANA RITUEEL

Een van de meest intrigerende landen in de Himalaya is het koninkrijk Buthan, door de inwoners zelf Druk Yul (Land van de Draak) genoemd. Buthan ligt hoog in de bergen, ingeklemd tussen China en India, en was lange tijd nauwelijks toegankelijk voor buitenlanders. 

Hierdoor zijn tradities en rituelen behorend bij het tantrische boeddhisme, in de 7de eeuw overgewaaid vanuit Tibet, goed bewaard gebleven. Overal in het land zijn zogenaamde Dzongs te vinden, waar vanaf de 17de eeuw niet alleen het regionaal bestuur en militairen huisden, maar waar tegelijk ook monniken leefden en erediensten in de tempel werden gehouden.

Een van de hoofdstromingen binnen het boeddhisme, de mahayana, vormt de basis van onze rugbehandeling met schuimende gel. Na dit reinigingsritueel volgt massage met een voedzame en beschermende huid-olie en wordt gebruik gemaakt van warme stenen om de spieren te ontspannen. Laat u meevoeren in de eeuwenoude gebruiken van het mystieke Buthan. 

Dit ritueel duurt 25 minuten en is €40,- per persoon.

 

SHINSHIRO RITUEEL

In Japan, het land van de rijzende zon, maakt men al sinds mensenheugenis gebruik van natuurlijke warmwaterbronnen, de zogenaamde Onsen. In de steden verrezen op de plek van deze bronnen Sentō, openbare badhuizen, waar gescheiden door een muur zowel mannen als vrouwen in het warme water terecht konden. Tot op de dag van vandaag zijn de Japanners gek op deze vorm van ontspanning.

Maar in de streek Shinshiro, waar al zeker 3000 jaar op traditionele wijze rijst tegen de steile berghellingen wordt verbouwd, was in de kleine dorpjes geen plek voor een badhuis. Hierdoor ontstond de Shinshiro Treatment. Deze eeuwenoude, bijzondere wellness-behandeling begint met een uitgebreide lichaamsreiniging zoals gebruikelijk is in een Sentō. Daarop volgt een intensieve massage met warme olie om de geest gereed te maken voor een goede nachtrust. Als afsluiting is er een verfrissende body-mist met de subtiele geur van vanille.

Dit ritueel duurt 25 minuten en is €40,- per persoon.

UYUNI RITUEEL

Op de grens van Bolivia en Peru - hoog in de Andes - ligt het Titicacameer, met een oppervlakte van 8340 km² het grootste meer van Zuid-Amerika. Het merendeel van ’t water dat via 25 rivieren het meer binnenkomt, verdampt. Maar een deel stroomt via de Desaguadero-rivier naar de zoutvlakte van Uyuni. Daar verdampt het alsnog en blijft er louter zout achter. 

Salar de Uyuni maakte ooit deel uit van het Minchinmeer maar is nu de grootste zoutvlakte ter wereld. Er liggen rotspunten, waarop cactussen van de soort Trichocereus pasacana groeien. En tegen deze cactussen zet zich zout af, dat door de bevolking wordt gebruikt om de spieren te verlichten. 

Het Uyuni Ritueel begint met het reinigen van de rug door middel van een schuimende gel. Daarop volgt  een massage met een verwarmde Uyuni-bundel op basis van zout, sheabutter, kokos-olie en eucalyptus. De behandeling eindigt met een verfrissende body-mist.  

Dit ritueel duurt 25 minuten en is €40,- per persoon.