Restaurant arrangementen

Restaurant Savarin biedt een unieke culinaire ervaring door zorgvuldig samengestelde arrangementen aan te bieden die gasten de volledige essentie van hun keuken laten beleven. Elk arrangement is ontworpen om een harmonieus samenspel van smaken, texturen en presentatie te bieden, waarbij de nadruk ligt op de hoogste kwaliteit en creativiteit.

Bij binnenkomst in Restaurant Savarin worden gasten hartelijk verwelkomd en begint hun gastronomische reis. Het team van topchefs heeft met passie en expertise een verscheidenheid aan menu’s samengesteld die de seizoensgebonden ingrediënten en de rijke culinaire tradities van de regio weerspiegelen.

Magnifique Gastronomique

Magnifique Gastronomique Arrangement
Beleef een avond vol ultieme verfijning en gastronomisch genot met ons exclusieve Magnifique Gastronomique-arrangement. Dit luxe diner is speciaal samengesteld voor fijnproevers die op zoek zijn naar een onvergetelijke culinaire ervaring.

Een Avond Vol Culinaire Perfectie
Uw avond begint met een verfijnd aperitief dat uw smaakpapillen op aangename wijze prikkelt en u voorbereidt op de komende culinaire reis. Onze gastvrije bediening zorgt ervoor dat u zich vanaf het eerste moment volledig in de watten gelegd voelt.

Drie Gangen van Pure Verwennerij
Geniet vervolgens van een zorgvuldig samengesteld driegangenmenu, waarbij elke gang een perfecte balans biedt tussen smaak, textuur en presentatie. Onze getalenteerde chefs maken gebruik van de beste seizoensgebonden ingrediënten om u een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.

Perfecte Wijncombinaties
Bij elke gang serveren wij een zorgvuldig geselecteerde wijn die de smaken van het gerecht optimaal naar voren brengt. Onze sommelier heeft met grote zorg wijnen uitgekozen die perfect harmoniëren met de gerechten, zodat elke hap en slok een ware sensatie is.

Rijkelijk Genieten
Natuurlijk is uw diner niet compleet zonder een verfrissend tafelwater en een afsluitende koffie of thee, vergezeld van verrukkelijke friandises. Deze laatste zoete verwennerijen zorgen voor een perfecte afsluiting van uw gastronomische avond.

Reserveer Nu
Laat u verwennen en beleef een avond vol gastronomische verwennerij bij Restaurant Savarin. Het Magnifique Gastronomique-arrangement kost €95,- per persoon. Reserveer nu en proef de perfectie!

Sunday Surprise

Sunday Surprise
Maak van uw zondag een bijzondere culinaire ervaring met ons exclusieve Sunday Surprise-arrangement. Nodig uw partner, vriend of familielid uit en geniet samen van een onvergetelijk verrassingsmenu, speciaal samengesteld door onze getalenteerde koks.

Een Feest voor de Zintuigen
Elke zondag presenteren wij een menu vol verrassingen, bestaande uit maar liefst zes verfijnde culinaire gerechten om te delen. Laat u verrassen door de creativiteit en vakmanschap van onze chef, die elke week opnieuw een feest voor de zintuigen bereid.

De Perfecte Zondagse Uitstap
Verwen uzelf en uw gezelschap met een middag of avond vol culinaire hoogstandjes. Ons verrassingsmenu biedt een harmonieuze combinatie van smaken en texturen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste seizoensgebonden ingrediënten. Elk gerecht is een kunstwerk op zich, zorgvuldig bereid om uw smaakpapillen te prikkelen en te verrassen.

Een Onvergetelijke Ervaring
Het Sunday Surprise-arrangement is de ideale manier om uw zondag extra speciaal te maken. Of u nu een bijzondere gelegenheid viert of gewoon wilt genieten van een heerlijke maaltijd, dit arrangement belooft een onvergetelijke ervaring. Voor slechts €75,- per duo (exclusief dranken) kunt u zich laten verwennen met zes voortreffelijke gerechten.

Reserveer Nu
Wacht niet langer en maak van uw zondag een gastronomisch avontuur. Reserveer nu uw tafel voor het Sunday Surprise-arrangement en beleef de smaak van verrassing. Laat u elke week opnieuw verrassen en geniet van een culinaire ervaring die u nog lang zal bijblijven.

Zondag wordt uw favoriete dag van de week met het Sunday Surprise-arrangement.
Reserveer nu en proef de magie van de verrassing!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.