VOORWAARDEN RESTAURANT, HOTEL & SPA SAVARIN

Restaurant, Hotel & Spa Savarin handelt volgens de Uniforme Horeca Voorwaarden. U kunt deze voorwaarden via onderstaande link inkijken.
Uniforme Horeca Voorwaarden Nederlands.

De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven (waaronder cateringbedrijven, party-servicebedrijven e.d.), horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. De UVH zijn gedeponeerd bij de arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te 's-Gravenhage.


Huisregelement 

Klik hier voor het huisreglement


GARANTIE

Restaurant, Hotel & Spa Savarin vraagt om een creditcard bij aankomst ter garantie van de reservering en de extra's tijdens uw verblijf. Mocht u niet in het bezit zijn van een creditcard dan vragen wij u vriendelijk de overnachting vooraf te betalen en vragen wij een borg van €50,- per persoon per nacht. 


VERBLIJFSBELASTING

De verblijfsbelasting bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin bedraagt €3,75 per persoon per nacht. 


PARKEERKOSTEN

Restaurant, Hotel & Spa Savarin beschikt over voldoende parkeergelegenheid op eigenterrein en is volledig voorzien van videobewaking. De parkeerkosten bedragen €17,50 per auto per nacht. 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.