Vergaderen en Evenementen bij Savarin

Savarin, dé ideale plek om uw vergadering, receptie, training of evenement tot een succes te maken. Restaurant, Hotel & Spa Savarin is een unieke locatie voor de ultieme belevenis en biedt u de volgende voordelen:

  • Een warm onthaal en uitstekende service
  • Volledig ingerichte vergadersalons met daglicht en airconditioning
  • Beschikking over alle moderne audiovisuele technieken, gratis draadloos internet
  • Uitstekend bereikbaar: direct naast de A4, A12 en A13. Bus en tram stoppen voor de deur
  • 35 luxe hotelkamers
  • Een sfeervol restaurant
  • L'Entrée bar|café|sociéte voor informele nabesprekingen
  • Cityspa Spavarin, de ultieme ontspanning na een drukke dag
  • Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke rondleiding. 
U kunt voor een rondleiding of vrijblijvende offerte contact opnemen met onze afdeling Sales via 070-30 76 074 of vul het aanvraagformulier in. 

Informatie aanvragen

Werkplek bij Savarin

Behoefte aan een andere werkomgeving dan uw eigen woon- of werkkamer? Boek uw eigen werkplek bij Savarin!

Wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld. 

Bekijk arrangementen

Voor vragen of het maken van reserveringen kunt u contact op nemen via:

Mail. receptie@savarin.nl|
Tel. 070 30 72 050 

 

Vergaderzalen

Restaurant, Hotel & Spa Savarin beschikt over zeven moderne vergaderruimtes met diverse vergaderfaciliteiten, zoals een Samsung Smart TV, Nepresso coffee corner en gratis WiFi.

De zaalopstelling passen wij aan op uw persoonlijke wensen. De salons kunnen wij door middel van verschuifbare wanden op meerdere manieren indelen. De variatie aan zalen maakt het vinden van een geschikte ruimte erg gemakkelijk. Van kleine vergaderingen tot een groot congres; alles is mogelijk bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin. 

Tevens beschikken wij over een groot schaakspel en eigen jeu de boules baan waar u een balletje kunt gooien. Een leuke activiteit met zijn tweeën, maar ook met een heel team. 

Download banquetmap

Vergaderarrangementen

Combineer uw vergadering met een borrel of diner. Savarin biedt verschillende aantrekkelijke vergaderarrangementen aan. 

Bekijk vergaderarrangementen

Private Dining

Wilt u graag een compleet verzorgd privé diner in een eigen ruimte? Dan heeft Savarin de ideale oplossing; wij bieden speciale private dining arrangementen voor uw (zakelijke) diners. Hiermee krijgt u een compleet verzorgd diner met alles erop en eraan. Het enige wat nog ontbreekt zijn de wijnen. De arrangementen zijn gebaseerd op een diner in één van onze sfeervolle private dining Salons welke wij speciaal voor uw gezelschap reserveren. De arrangementen zijn te boeken met een minimum van 8 personen.

Bekijk onze banquetmap voor alle mogelijkheden omtrent groepsreserveringe of neem direct contact met ons op via banquet@savarin.nl of 070-3076074.  

Download Banqueting Map

Borrelen

Na afloop van uw vergadering gezellig napraten onder het genot van een hapje en drankje? Restaurant, Hotel & Spa Savarin beschikt over diverse mogelijkheden voor uw borrel. L'Entrée bar|café|sociéte is zeer geschikt voor uw borrel. L'Entrée biedt u een rijk assortiment van charcuterie, kazen maar ook bitterballen. U kunt er ook voor kiezen om een borrel te houden bij mooi weer op het terras of in de tuin van Savarin.

Savarin Catering

Savarin biedt u ook de mogelijkheid om culinair te genieten op locatie. De catering wordt volledig professioneel aangepaktu kunt uitgaan van dezelfde kwaliteit als in ons eigen restaurant. Wij zorgen voor een compleet verzorgde cateringu kunt hierbij denken aan een bedrijfs- en productpresentaties, diners, borrels, feesten, recepties, bedrijfscatering. Voor deze service zijn wij namelijk uitgerust met eigen koelwagens, mobiele keukens en mobiele tapinstallaties. Daarnaast zorgen wij, indien nodig, ook voor onder andere stoelen, serviesgoed, glaswerk, bestek, tafellinnen, kandelaars, kapstokken, asbakken en champagnekoelers.
De catering is een service die wij bieden aan zowel particulieren als bedrijven.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.