Vergaderen en Evenementen bij Savarin

Bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een perfecte locatie voor het organiseren van events, vergaderingen, meetings en bruiloften. Met een combinatie van uitstekende faciliteiten, gastvrijheid en prachtige omgevingen biedt Savarin alles wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement.
Naast de uitstekende evenementenfaciliteiten biedt Savarin ook een breed scala aan culinaire opties. Het restaurant van Savarin staat bekend om zijn voortreffelijke gastronomie en kan aangepaste menu's samenstellen die aansluiten bij de smaak en de voorkeuren van uw gasten. Of u nu kiest voor een sit-down diner, een buffet of een cocktailreceptie, het getalenteerde keukenteam van Savarin zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Informatie aanvragen

Zakelijke feestdagen bij Savarin

Bent u op zoek naar een onvergetelijke manier om uw zakelijke kerstdiner te organiseren? Zoek niet verder, want Savarin staat klaar om van uw kerstviering een betoverende gebeurtenis te maken, die begint bij de borrel en eindigt met een heerlijke kop koffie.

Bij Savarin begrijpen we dat de decembermaand de perfecte tijd is voor zakelijke kerstbijeenkomsten. Het is een periode van warmte, gezelligheid en samenzijn, en wij willen u graag helpen om deze sfeer over te brengen naar uw bedrijfsevenement.

Onze locatie, met zijn stijlvolle inrichting en sfeervolle ambiance, leent zich uitstekend voor kerstfeesten en zakelijke diners. Onze ervaren chef-koks zullen met zorg een culinair kerstmenu voor u samenstellen, waarbij de nadruk ligt op seizoensgebonden ingrediënten en smaken die uw gasten zullen betoveren.

Vanaf het moment dat uw gasten aankomen voor de borrel, zullen ze worden ondergedompeld in de magische kerstsfeer van Savarin. Onze uitgebreide wijnkaart biedt de perfecte gelegenheid om te toosten op een succesvol jaar en vooruit te kijken naar nieuwe kansen in het komende jaar.

Kerst bij Savarin is niet beperkt tot een enkele datum. Wij begrijpen dat zakelijke agenda's druk kunnen zijn in december. Daarom bieden we u de flexibiliteit om de beste datum te kiezen die past bij uw schema. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw zakelijke kerstdiner bij Savarin een memorabel evenement wordt.

Laat Savarin uw zakelijke kerstdiner transformeren in een betoverende, onvergetelijke avond die uw gasten nog lang bij zal blijven. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw reservering te maken. Samen maken we van uw zakelijke kerstviering een feest om nooit te vergeten.

meer informatie

Meetings bij Savarin

Voor zakelijke bijeenkomsten, zoals vergaderingen en meetings, biedt Savarin verschillende ruimtes die volledig zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en andere benodigdheden. Of het nu gaat om een kleine vergadering met een paar deelnemers of een grotere conferentie, Savarin heeft ruimtes van verschillende groottes om aan uw behoeften te voldoen. Het professionele team van Savarin staat klaar om u te ondersteunen bij de planning en uitvoering van uw evenement, zodat u zich kunt concentreren op de inhoud en het bereiken van uw doelen.

Huwelijken & Events

Voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften, biedt Savarin een sprookjesachtige setting. Het prachtige landgoed en de tuinen vormen het ideale decor voor een romantische en onvergetelijke bruiloft. Of u nu kiest voor een intieme ceremonie in de tuinen of een uitbundige receptie in het restaurant, Savarin zorgt ervoor dat elk detail perfect wordt verzorgd. Het ervaren team van onze sales staat voor u klaar om uw droombruiloft werkelijkheid te maken, waarbij ze rekening houden met uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.