Vergaderen en Evenementen bij Savarin

Bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een perfecte locatie voor het organiseren van events, vergaderingen, meetings en bruiloften. Met een combinatie van uitstekende faciliteiten, gastvrijheid en prachtige omgevingen biedt Savarin alles wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement.
Naast de uitstekende evenementenfaciliteiten biedt Savarin ook een breed scala aan culinaire opties. Het restaurant van Savarin staat bekend om zijn voortreffelijke gastronomie en kan aangepaste menu's samenstellen die aansluiten bij de smaak en de voorkeuren van uw gasten. Of u nu kiest voor een sit-down diner, een buffet of een cocktailreceptie, het getalenteerde keukenteam van Savarin zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Informatie aanvragen

Meetings bij Savarin

Voor zakelijke bijeenkomsten, zoals vergaderingen en meetings, biedt Savarin verschillende ruimtes die volledig zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en andere benodigdheden. Of het nu gaat om een kleine vergadering met een paar deelnemers of een grotere conferentie, Savarin heeft ruimtes van verschillende groottes om aan uw behoeften te voldoen. Het professionele team van Savarin staat klaar om u te ondersteunen bij de planning en uitvoering van uw evenement, zodat u zich kunt concentreren op de inhoud en het bereiken van uw doelen.

Huwelijken & Events

Voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften, biedt Savarin een sprookjesachtige setting. Het prachtige landgoed en de tuinen vormen het ideale decor voor een romantische en onvergetelijke bruiloft. Of u nu kiest voor een intieme ceremonie in de tuinen of een uitbundige receptie in het restaurant, Savarin zorgt ervoor dat elk detail perfect wordt verzorgd. Het ervaren team van onze sales staat voor u klaar om uw droombruiloft werkelijkheid te maken, waarbij ze rekening houden met uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.