Cityspa Spavarin

Update na persconferentie 3 november: Sauna’s in Nederland blijven geopend

 
Sauna’s en sportscholen mogen de komende twee weken geopend blijven. Met deze beslissing bevestigt de overheid het belang om, juist in deze tijd, te werken aan je lichamelijke en mentale gezondheid.
Na de persconferentie van 3 november jl. was er enige onduidelijkheid over het open blijven van sauna’s. Inmiddels heeft de branchevereniging Vereniging van Nederlandse Sauna- en Wellnessbedrijven (VNSWB) door de woordvoerder van Minister de Jonge bevestigd gekregen dat sportscholen en saunabedrijven open mogen blijven en dus uitgesloten zijn van sluiting de komende twee weken.
 
‘We zijn blij met deze ontwikkeling’, zegt branchevoorzitter Jos Keizer. Deze beslissing bevestigt dat de overheid inziet hoe belangrijk het is om, juist in deze tijd, te werken aan gezondheid van lichaam en geest. De overheid adviseert dan ook om in deze tijd voldoende te bewegen en te ontspannen om stress te verminderen. En waar kun je nu beter ontspannen dan in de sauna. Een bezoek aan de sauna is namelijk een belangrijke voorwaarde om je stressniveau te verlagen en je immuunsysteem te versterken, zodat je minder vatbaar bent voor o.a.  griepvirussen. En dat is deze tijd geen overbodige luxe.
 
Naast dat een bezoek aan de sauna gezond is, is het ook een veilige plek.  Uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat het COVID-19 virus in activiteit afneemt bij een temperatuur tussen de 40-60 graden. Bij een sauna van 70 graden vindt er zelfs thermische desinfectie plaats en is het virus binnen een minuut gedood. ‘De sauna zou in deze tijd dus wel eens één van de veiligste plekken kunnen zijn’, aldus Jos Keizer van de VNSWB.
 

Cityspa Spavarin

Rust en ontspanning staan bij Cityspa Spavarin centraal. Zowel hotelgasten als externe gasten zijn van harte welkom om bij ons tot rust te komen, zich optimaal te ontspannen en te genieten van de vele faciliteiten en behandelingsmogelijkheden die wij bieden.

Cityspa Spavarin is geopend volgens aangepaste richtlijnen conform het RIVM.

  • U dient een reservering te maken voor toegang tot Cityspa Spavarin, wij werken met een tijdslot.
  • Het Savarin-team draagt vanzelfsprekend mondmaskers. Als u zich door het hotel, de spa, fitness, ons prachtige park of restaurant beweegt, verwachten wij dit ook van u. Zodra u aan tafel zit, op uw kamer bent, aan het zwemmen bent of in de sauna zit, mag het mondmasker uiteraard af.
  • Een bezoek aan het zwembad mag op anderhalve meter afstand. Met een maximum van acht personen in totaal.
  • In de jacuzzi, hottub en sauna’s mogen twee personen (uit 1 reservering).
  • Behandelingen kunnen geboekt worden bij de receptie, telefonisch of via de mail.
  • Wij vragen u om uw handen te desinfecteren voordat u de spa betreed.
  • Slechts 1 gast tegelijk mag van een toiletgroep gebruik maken.
  • Wij hebben maar beperkt beschikbaarheid.

Wij beschikken over een zwembad met whirlpool, Finse sauna's, infrarood warmtecabines, een Turks stoombad, een hot-tub en een coolbath. Daarnaast kunt u diverse behandelingen en arrangementen boeken. Maak een keuze uit bijvoorbeeld een hamam scrubzeepmassage, diverse lichaamsbehandelingen en huid verbeterende gezichtsbehandelingen.

Wenst u meer informatie of wilt u reserveren, dan kunt u contact met ons opnemen door onderaan de pagina het contactformulier in te vullen of te bellen naar 070-3076075.

In en rondom het zwembad is badkleding bij Spavarin verplicht.

Cityspa Spavarin & ROC Mondriaan

Cityspa Spavarin & ROC Mondriaan werken sinds jaar en dag samen om de beste schoonheidsspecialistes op te leiden! In Cityspa Spavarin werken en leren studenten van ROC Mondriaan van de opleiding Allround Schoonheidsspecialist, niveau 4. De studenten worden hierbij begeleid door ervaren docenten van de School voor Uiterlijke Verzorging.

Het overgrote deel van de studenten heeft een reeds afgeronde niveau 3 opleiding, waardoor zij dus al volwaardige schoonheidsspecialistes zijn die zich bij ons verder ontwikkelen door middel van deze opleiding en daarmee experts op hun vakgebied hopen te worden.

De studenten van de opleiding Allround Schoonheidsspecialist hebben u veel te bieden op het gebied van beauty en schoonheidsverzorging zoals een gezichtsbehandeling, een manicure of een heerlijke rugmassage.


Kom eens langs voor een behandeling! En terwijl u geniet van een heerlijke behandeling, doen onze studenten werkervaring op!

Tarieven Spavarin

Dagtarief € 25,- per persoon, per tijdslot inclusief linnenpakket

Voor de tarieven van diverse faciliteiten en behandelingen  verwijzen wij u door naar de website van Spavarin.

OPENINGSTIJDEN 2020

Maandag    Gesloten*
Dinsdag    10.00 - 13.30 uur & 14.30 - 18.00 uur
Woensdag    10.00 - 13.30 uur & 14.30 - 18.00 uur
Donderdag    10.00 - 13.30 uur & 14.30 - 20.00 uur
Vrijdag     10.00 - 13.30 uur & 14.30 - 20.00 uur
Zaterdag    10.00 - 13.30 uur & 14.30 - 20.00 uur
Zondag    10.00 - 13.30 uur & 14.30 - 18.00 uur

 

 

 

 

 

 

* Hotelgasten dienen ook een tijdslot te reserveren. Echter hebben zij ook de mogelijkheid om te kiezen uit de tijdslot van 7.00 tot 10.00 uur of van 19.00 tot 23.00 uur. 

Wellnessarrangementen

Wij hebben diverse wellnessarrangementen samengesteld zodat iedereen op zijn eigen manier de ultieme Savarin beleving kan ervaren. 

Bekijk arrangementen

Meer informatie over Spavarin

Voor meer informatie over Cityspa Spavarin, verwijzen wij u door naar de website www.spavarin.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.