Cityspa Spavarin

Rust en ontspanning staan bij Cityspa Spavarin centraal. Zowel hotelgasten als externe gasten zijn van harte welkom om bij ons tot rust te komen, zich optimaal te ontspannen en te genieten van de vele faciliteiten en behandelingsmogelijkheden die wij bieden.

Cityspa Spavarin is geopend volgens aangepaste richtlijnen conform het RIVM.

  • Een bezoek aan het zwembad mag op anderhalve meter afstand.
  • Behandelingen kunnen geboekt worden bij de receptie, telefonisch of via de mail.
  • Wij beschikken over desinfectie om uw handen mee te reinigen.

Wij beschikken over een zwembad met whirlpool, Finse sauna's, infrarood warmtecabines, een Turks stoombad, een hot-tub en een coolbath. Daarnaast kunt u diverse behandelingen en arrangementen boeken. Maak een keuze uit bijvoorbeeld een hamam scrubzeepmassage, diverse lichaamsbehandelingen en huid verbeterende gezichtsbehandelingen.

Wenst u meer informatie of wilt u reserveren, dan kunt u contact met ons opnemen door onderaan de pagina het contactformulier in te vullen of te bellen naar 070-3076075.

In en rondom het zwembad is badkleding bij Spavarin verplicht.

Cityspa Spavarin & ROC Mondriaan

Cityspa Spavarin & ROC Mondriaan werken sinds jaar en dag samen om de beste schoonheidsspecialistes op te leiden! In Cityspa Spavarin werken en leren studenten van ROC Mondriaan van de opleiding Allround Schoonheidsspecialist, niveau 4. De studenten worden hierbij begeleid door ervaren docenten van de School voor Uiterlijke Verzorging.

Het overgrote deel van de studenten heeft een reeds afgeronde niveau 3 opleiding, waardoor zij dus al volwaardige schoonheidsspecialistes zijn die zich bij ons verder ontwikkelen door middel van deze opleiding en daarmee experts op hun vakgebied hopen te worden.

De studenten van de opleiding Allround Schoonheidsspecialist hebben u veel te bieden op het gebied van beauty en schoonheidsverzorging zoals een gezichtsbehandeling, een manicure of een heerlijke rugmassage.


Kom eens langs voor een behandeling! En terwijl u geniet van een heerlijke behandeling, doen onze studenten werkervaring op!

Tarieven Spavarin

Dagtarief € 25,- per persoon, per tijdslot inclusief linnenpakket.

Voor de tarieven van diverse faciliteiten en behandelingen verwijzen wij u door naar de website van Spavarin.

 

OPENINGSTIJDEN 2021 

Maandag    Gesloten (uitsluitend geopend voor hotelgasten)
Dinsdag    10.00 uur - 18.00 uur
Woensdag    10.00 uur - 18.00 uur
Donderdag    10.00 uur - 18.00 uur
Vrijdag     10.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag    10.00 uur - 18.00 uur
Zondag    10.00 uur - 18.00 uur

 

 

 

 

 

 

Hotelgasten dienen van dinsdag t/m zondag een tijdslot te reserveren tussen 10.00-18.00 uur. Dagelijks tussen 07.00-10.00 uur en 18.00-23.00 uur hebben hotelgasten exclusief vrije toegang tot de wellness. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons hotel 070-3072050.

Wellnessarrangementen

Wij hebben diverse wellnessarrangementen samengesteld zodat iedereen op zijn eigen manier de ultieme Savarin beleving kan ervaren. 

Bekijk arrangementen

Meer informatie over Spavarin

Voor meer informatie over Cityspa Spavarin, verwijzen wij u door naar de website www.spavarin.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.