Cityspa Spavarin

LIMITED EDITION BABOR SPECIAL

50 MINUTEN FACIAL INCLUSIEF GRATIS AMPULLENKUUR VOOR THUIS!
geldig van dinsdag tot en met zondag

Geniet tijdens onze uitgebreide BABOR limited edition facial en geef uzelf een stralende huid cadeau. Op zoek naar een moment van ultieme ontspanning en verjonging? Dan is dit uw kans om te genieten van een heerlijke facial.

De facial bestaat uit: reiniging, vitaliteits-check, peeling, één ampul, massage, masker, dagcrème & oogverzorging. Na de behandeling krijgt u een Babor ampullenkuur mee voor thuis.

Deze speciale aanbieding is geldig van dinsdag tot en met zondag, dus zorg ervoor dat u zichzelf deze week trakteert op een welverdiende pauze. Laat uw huid weer stralen en geniet van de rustgevende ambiance van onze spa.

Gun u zelf de tijd om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en om u zelf te verwennen met onze exclusieve Spavarin wellnessactie.

VAN €110,- VOOR €85,- ! 

SPECIAL

50 MINUTEN BEHANDELING INCLUSIEF GRATIS ENTRÉE
alleen geldig van dinsdag tot en met donderdag 

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en verwen jezelf met de nieuwe Spavarin wellnessactie! Op zoek naar een moment van ultieme ontspanning en verjonging? Dan is dit uw kans om te genieten van een heerlijke behandeling en gratis toegang tot onze luxe spa.

Kies uit een van onze 50 minuten durende behandelingen, allemaal ontworpen om je lichaam en geest te revitaliseren. Of je nu behoefte hebt aan een diepe ontspanningsmassage, een verkwikkende gezichtsbehandeling of een overheerlijke hotstonemassage, we hebben voor ieder wat wils.

  • classic facial €65
  • HSR-lifting facial €100
  • lichaamsmassage €70
  • hotstonemassage €70

Deze speciale aanbieding is alleen geldig van dinsdag tot en met donderdag, dus zorg ervoor dat u zichzelf deze week trakteert op een welverdiende pauze. Laat de stress van het dagelijkse leven achter u terwijl u geniet van de rustgevende ambiance van onze spa. Ontspan in ons verwarmde zwembad, ontspan in de sauna's of geniet gewoon van een moment van stilte in onze rustgevende lounges.

Gun u zelf de tijd om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en om u zelf te verwennen met onze exclusieve Spavarin wellnessactie.

RESERVEREN

RESERVEER NU

Ontspannen en compleet tot rust komen bij Cityspa Spavarin. 

Spavarin-hotelarrangementen 

Spavarin-dagarrangementen 

Behandelingen | Spa menu

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.