Spavarin

Rust en ontspanning staan bij Spavarin centraal. Zowel hotelgasten als externe gasten zijn gelukkig weer van harte welkom om bij ons tot rust te komen, zich optimaal te ontspannen en te genieten van de vele faciliteiten en behandelingsmogelijkheden die wij bieden.

Wij beschikken over een zwembad met whirlpool, Finse sauna's, infrarood warmtecabines, een Turks stoombad, een hot-tub. Daarnaast kunt u diverse behandelingen en arrangementen boeken. Maak een keuze uit bijvoorbeeld een hamam scrubzeepmassage, diverse lichaamsbehandelingen en huid verbeterende gezichtsbehandelingen.

Voor externe gasten is het reserveren van onze spa faciliteiten verplicht. De minimale leeftijd in onze spa is 18 jaar. 
Hotelgasten hebben vrije toegang tot Spavarin zonder reservering van check-in tot check-out. Indien u een behandeling wenst te boeken, adviseren wij u deze wel op voorhand te reserveren.

Wenst u meer informatie of wilt u reserveren, dan kunt u contact met ons opnemen door onderaan de pagina het contactformulier in te vullen of te bellen naar 070-3076075.

In en rondom het zwembad is badkleding bij Spavarin verplicht.

Wellnessarrangementen

Wij hebben diverse wellnessarrangementen samengesteld zodat iedereen op zijn eigen manier de ultieme Savarin beleving kan ervaren. 

Bekijk arrangementen

Wellnessbehandelingen

Wij gunnen uw huid precies datgene, wat ze nodig heeft. Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoeften, verwennen wij haar met de producten uit de serie SKINOVAGE van het exclusieve merk BABOR.

Bekijk behandelingen

Meer informatie over Spavarin

Voor meer informatie over Cityspa Spavarin kunt u contact opnemen met onze spa-medewerkers via:

info@spavarin.nl

of 

070-3076075

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.