Cityspa Spavarin

Rust en ontspanning staan bij Cityspa Spavarin centraal. Zowel hotelgasten als externe gasten zijn gelukkig weer van harte welkom om bij ons tot rust te komen, zich optimaal te ontspannen en te genieten van de vele faciliteiten en behandelingsmogelijkheden die wij bieden.

Wij beschikken over een zwembad met whirlpool, Finse sauna's, infrarood warmtecabines, een Turks stoombad, een hot-tub en een coolbath. Daarnaast kunt u diverse behandelingen en arrangementen boeken. Maak een keuze uit bijvoorbeeld een hamam scrubzeepmassage, diverse lichaamsbehandelingen en huid verbeterende gezichtsbehandelingen.

Voor externe gasten is het reserveren van onze spa faciliteiten verplicht. De minimale leeftijd in onze spa is 18 jaar. 
Hotelgasten hebben vrije toegang tot Cityspa Spavarin zonder reservering van check-in tot check-out. Indien u een behandeling wenst te boeken, adviseren wij u deze wel op voorhand te reserveren.

Wenst u meer informatie of wilt u reserveren, dan kunt u contact met ons opnemen door onderaan de pagina het contactformulier in te vullen of te bellen naar 070-3076075.

In en rondom het zwembad is badkleding bij Spavarin verplicht.

Reiniging Cityspa Spavarin

Terwijl wij in ons hotel hard werken aan het renoveren van onze kamers, zullen wij helaas in dezelfde periode onze spa faciliteiten sluiten wegens werkzaamheden en onderhoud. Dit betekend dat Cityspa Spavarin van 8 tot 22 januari gesloten is.

Op deze wijze hinderen wij zo min mogelijk gasten en staan wij vanaf maandag 23 januari weer voor u klaar!

 

 

Cityspa Spavarin & ROC Mondriaan

Cityspa Spavarin & ROC Mondriaan werken sinds jaar en dag samen om de beste schoonheidsspecialistes op te leiden! In Cityspa Spavarin werken en leren studenten van ROC Mondriaan van de opleiding Allround Schoonheidsspecialist, niveau 4. De studenten worden hierbij begeleid door ervaren docenten van de School voor Uiterlijke Verzorging.

Het overgrote deel van de studenten heeft een reeds afgeronde niveau 3 opleiding, waardoor zij dus al volwaardige schoonheidsspecialistes zijn die zich bij ons verder ontwikkelen door middel van deze opleiding en daarmee experts op hun vakgebied hopen te worden.

De studenten van de opleiding Allround Schoonheidsspecialist hebben u veel te bieden op het gebied van beauty en schoonheidsverzorging zoals een gezichtsbehandeling, een manicure of een heerlijke rugmassage.


Kom eens langs voor een behandeling! En terwijl u geniet van een heerlijke behandeling, doen onze studenten werkervaring op!

Tarieven Spavarin

Dagtarief € 25,- per persoon exclusief linnenpakket.*
*Het linnenpakket bedraagt €20,00 per stuk

Voor hotelgasten zijn de wellnessfaciliteiten toegankelijk
van 7.00 uur tot 23.00 uur. 

REGULIERE OPENINGSTIJDEN 

LET OP! In de vakantieperiode zijn wij uitsluitend geopend vanaf 10:00 uur - 18:00 uur. 

Maandag    Gesloten (uitsluitend geopend voor hotelgasten)
Dinsdag    10.00 uur - 18.00 uur
Woensdag    10.00 uur - 18.00 uur
Donderdag    10.00 uur - 20.00 uur
Vrijdag     10.00 uur - 20.00 uur
Zaterdag    10.00 uur - 20.00 uur
Zondag    10.00 uur - 18.00 uur

Wellnessarrangementen

Wij hebben diverse wellnessarrangementen samengesteld zodat iedereen op zijn eigen manier de ultieme Savarin beleving kan ervaren. 

Bekijk arrangementen

Wellnessbehandelingen

Wij gunnen uw huid precies datgene, wat ze nodig heeft. Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoeften, verwennen wij haar met de producten uit de serie SKINOVAGE van het exclusieve merk BABOR.

Bekijk behandelingen

Meer informatie over Spavarin

Voor meer informatie over Cityspa Spavarin kunt u contact opnemen met onze spa-medewerkers via:

info@spavarin.nl

of 

070-3076075

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.