FACILITEITEN

FINSE PANORAMA SAUNA

Geniet van het prachtige uitzicht over de tuin van Savarin in deze droge Finse sauna. Met een temperatuur van tussen de 80-90°C komen lichaam en geest hier volkomen tot rust. 

TURKS STOOMBAD

Een Turks stoombad is verrijkt met eucalyptus, dit geeft een verfrissende werking op jouw lichaam. Dit zorgt niet alleen voor ontspanning en verfrissing, maar is ook goed voor je neus en luchtwegen. De warme stoom zorgt ervoor dat de alledaagse stress, spanningen en vermoeidheid worden weggenomen. De temperatuur in ons Turkse stoombad is 45ºC. 

INFRAROOD SAUNA

Geniet van onze heerlijke infrarood sauna. Deze sauna is tussen de 65-75 ºC. De infraroodstralen verwarmen u van binnenuit en hebben daardoor een betere diepte werking dan een traditione sauna. De infrarood stralen werken op dezelfde manier als de zon: U krijgt vollop positieve energie, werkt verlichtend tegen spier & gewrichtspijnen & verbeterd uw weerstand. 

ZWEMBAD MET WHIRLPOOL

Geniet van de fijne ambience in ons verwarmde zwembad. Een heerlijk bad in combinatie met een whirpool, waarbij u zelf de bubbels kunt activeren. Bubbels activeren de bloedsomloop, ontspannen de spieren en stimuleren de huid. 

 

HOTTUB

Droom weg in het warme water en laat je masseren door de heerlijke bubbels en de krachtige jets. Het warme, bruisende water heeft een revitaliserende werking en helpt stress en spanning te verminderen.

RELAXRUIMTE

Onze relaxruimte is een plek waar lichaam en geest tot rust kunnen komen. Hier kunt u genieten van de stilte om u heen, waar u in alle rust een boek kunt lezen of even helemaal weg kunt dromen. Het is verplicht om een badjas te dragen in onze relaxruimte.