Omgeving verkennen

Fietsverhuur en routes

Fietsverhuur

  • Tourfiets €15,00 euro per fiets per dag
  • Elektrische fiets €27,50 euro per fiets per dag
     

Indien u van te voren een fiets bij Savarin wenst te huren, kunt u dit doen doormiddel van de onderstaande link.

Reserveer hier uw fiets
 

Fietsroutes

Deze fietsroute voert je langs paleizen, landgoederen en kastelen en laat je kennis maken met deze verrassende groene omgeving met een rijke historie. Je fietst langs de Hofvijver en ziet hier het torentje van de premier....

 Klik hier voor de | Koninklijke fietsroute 

Oud Rijswijk

Winkelcentrum Oud Rijswijk is een uniek winkelgebied. Het combineert de rustieke en ongedwongen sfeer van vroeger met de praktische eisen van deze tijd. Wie snel en efficiënt boodschappen wil doen, vindt hier alle winkels binnen handbereik. Wie rustig en gezellig wil winkelen of zin heeft in culinaire hoogstandjes is in Oud Rijswijk aan het juiste adres.

Den Haag - Scheveningen

De Residentie. Een bruisende stad, het Koninklijk Paleis, de zetel van onze regering en een prachtig winkelaanbod. En in no time bent u in de schitterende badplaats Scheveningen. 
www.denhaag.com

 

Delft

Delft staat bekend om zijn Delfts blauwe aardewerk. De stad is beroemd als geboortestad van de beroemde schilder Johannes Vermeer, die het Meisje met de parel maakte. Bovendien is Delft befaamd als een knusse stad vol grachten met historische monumenten en middeleeuwse architectuur.
www.delft.com

Rotterdam

Een stukje verder maar nog steeds vlakbij: Rotterdam. Grote, bruisende havenstad waar altijd wat te doen is. Verken de stad aan de Maas met een van snelle watertaxi’s! 
www.rotterdam.info