Praktische informatie

Cityspa Spavarin & ROC Mondriaan

Cityspa Spavarin & ROC Mondriaan werken sinds jaar en dag samen om de beste schoonheidsspecialistes op te leiden! In Cityspa Spavarin werken en leren studenten van ROC Mondriaan van de opleiding Allround Schoonheidsspecialist, niveau 4. De studenten worden hierbij begeleid door ervaren docenten van de School voor Uiterlijke Verzorging.

Het overgrote deel van de studenten heeft een reeds afgeronde niveau 3 opleiding, waardoor zij dus al volwaardige schoonheidsspecialistes zijn die zich bij ons verder ontwikkelen door middel van deze opleiding en daarmee experts op hun vakgebied hopen te worden.

De studenten van de opleiding Allround Schoonheidsspecialist hebben u veel te bieden op het gebied van beauty en schoonheidsverzorging zoals een gezichtsbehandeling, een manicure of een heerlijke rugmassage.


Kom eens langs voor een behandeling! En terwijl u geniet van een heerlijke behandeling, doen onze studenten werkervaring op!

Tarieven Spavarin

Dagtarief € 25,- per persoon exclusief linnenpakket.*
*Het linnenpakket bedraagt €20,00 per stuk en is verplicht bij Spavarin. 

Voor hotelgasten zijn de wellnessfaciliteiten toegankelijk
van 7.00 uur tot 23.00 uur. 

REGULIERE OPENINGSTIJDEN 

LET OP! In de vakantieperiode zijn wij uitsluitend geopend vanaf 10:00 uur - 18:00 uur. 

Maandag    Gesloten (uitsluitend geopend voor hotelgasten)
Dinsdag    10.00 uur - 18.00 uur
Woensdag    10.00 uur - 18.00 uur
Donderdag    10.00 uur - 20.00 uur
Vrijdag     10.00 uur - 20.00 uur
Zaterdag    10.00 uur - 20.00 uur
Zondag    10.00 uur - 18.00 uur

Veel gestelde vragen

- Is het dragen van badkleding verplicht bij Spavarin? 

Bij Spavarin is het elke dag verplicht om badkleding te dragen bij het gebruik van de spafaciliteiten. Gelieve hier rekening mee te houden. 

- Is het dragen van een badjas, handdoek & slippers verplicht bij Spavarin?

Bij Spavarin is het dragen van een badjas, handdoek & slippers verplicht. U kunt dit zelf meenemen of eventueel bij ons huren. 

- Is het reserveren (van de entree) noodzakelijk? 

U dient ten alle tijden een reservering te maken bij Spavarin. Dit kan telefonisch of per mail. 

- Hoe verloopt de betaling? 

Bij binnenkomst vragen wij u om uw achternaam. Alles wat u op deze dag besteed komt op uw eigen rekening te staan. Bij vertrek checken wij u uit en voldoet u de openstaande rekening bij voorkeur met PIN of contactloos. Uiteraard mag dit ook een cash betaling zijn of een geldige cadeaubon. 

- Mag mijn mobiele telefoon, tablet, e-reader, smartwatch mee naar binnen? 

Het gebruik van een mobiele telefoon of tablet is alleen bij de receptie toegestaan. Op de overige plaatsen binnen het resort is het meenemen van een mobiele telefoon, smart-watch of andere elektronische apparatuur niet toegestaan.

- Wat zijn de openingstijden van het Petit Café? 

Ons Petit Café is doordeweeks geopend vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur. In het weekend kunt u vanaf 12:00 uur tot 17:00 uur genieten van verfrissende drankjes, heerlijke tussendoortjes of zelfs voor een complete maaltijd

- Mag ik mijn eigen eten/drinken meenemen? 

Het is niet toegestaan om eigen consumptie te nuttigen bij Spavarin. Het meenemen en hervullen van flesjes (water) is uiteraard wel toegestaan. 

- Kan ik op de dag zelf nog een behandeling reserveren? 

Wij raden onze gasten aan om tijdig vooraf een behandeling te reserveren zodat je er zeker van kan zijn dat de behandeling beschikbaar is. Indien er op de dag zelf beschikbaarheid is om een behandeling te reserveren is dit uiteraard mogelijk.

- Kan ik een behandeling reserveren zonder gebruik te maken van de spafaciliteiten? 

Het is zeker mogelijk om enkel een behandeling te reserveren zonder gebruik te maken van onze spafaciliteiten. U dient hiervoor wel minimaal 15 minuten van te voren aanwezig te zijn.