Restaurants & bar

Terwijl wij als Savarin trots terugkijken op ons 30-jarig bestaan in de gastronomische top, blijven we ons zelf vernieuwen en verbeteren om aan de steeds veranderende behoeften van onze gasten te voldoen. Met elke culinaire gelegenheid streven we naar perfectie en proberen we ook een toonaangevende culinaire bestemming in Nederland en België te blijven.

"De ontdekking van een nieuw gerecht draagt meer bij tot het menselijk geluk dan de ontdekking van een nieuwe ster." - Jean Anthelme Brillat-Savarin

Restaurants bij Savarin

Al meer dan dertig jaar staat Savarin synoniem voor culinaire verfijning, innovatie en vakmanschap. Met seizoensgebonden gerechten van de hoogste kwaliteit, bereid met verse, lokale ingrediënten, biedt onze chef een gastronomische ervaring van topniveau.

Ontdek ook Bar | Bistro L’Entrée, waar u in een informele setting geniet van Franse klassiekers, mooie wijnen en gastvrije service – zeven dagen per week geopend van 12.00 tot 24.00 uur.

In onze sfeervolle wijnkelder wacht een exclusieve selectie wijnen uit de hele wereld. Hier kunt u ook genieten van een intiem private dining diner, begeleid door onze sommelier Eline van Zuiden.

Savarin is trots lid van JRE – Jeunes Restaurateurs, een vereniging van jonge topchefs die passie, vakmanschap en innovatie combineren met respect voor traditie.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE & VOOR DE MENUKAART 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.