Restaurant Savarin

Hotel-Restaurant & Spa Savarin is open!

Toch even lekker uit eten
met een overnachting tegen ’n vriendenprijs

 

Gastronomisch genieten bij Savarin “Fine dining Restaurant” blijft mogelijk! Hotels zijn immers gewoon open en mogen hun overnachtende gasten culinair blijven verwennen in hun eigen restaurant. 

Na de bekendmaking van de sluiting van de horeca tijdens de persconferentie van 13 oktober j.l. hebben wij, de Savarin Familie, de koppen bij elkaar gestoken om voor u een zo goed en zo veilig mogelijk alternatief te vinden:

Maak van de nood een deugd.

Boek een tafel voor een gezellige en culinaire avond bij Savarin. Tegen de prix d’amis van €50,- krijgt u er een luxe 5-sterren hotelkamer (maximaal 2 personen) bij. DAT KAN en MAG!

U hoeft niet op de tijd te letten. Er geldt geen alcoholklok. U kunt in alle rust genieten van onze gerenommeerde keuken en u laten verrassen door een selectie uit onze befaamde wijnkelder. Wie weet plakt u er de volgende dag ook nog een luxe ontbijt en/of een verblijf in onze wellness aan vast.

Deze combinatie van hotelkamer met gastronomische avond is ook voor meerdere dagen te boeken. Hotel-Restaurant & Spa Savarin is een comfortabele uitvalsbasis, centraal gelegen tussen Den Haag/Scheveningen, Delft en Rotterdam.

Wij prijzen ons gelukkig dat we nog steeds gasten mogen ontvangen in ons luxe hotel. We nemen de maatregelen van het RIVM serieus en zullen de voorschriften strak in acht nemen. Het Savarin-team draagt vanzelfsprekend mondmaskers. Als u zich door ’t hotel, de spa, fitness, ons prachtige park  of restaurant beweegt, verwachten wij dit ook van u. Zodra u aan tafel zit, op uw kamer bent of aan het zwemmen bent, mag het mondmasker uiteraard af. Met deze en andere regels houden we het voor iedereen veilig.

Een tafel boeken (en een kamer sterk gereduceerd ontvangen), reserveer via de tool rechts.

Voor meer informatie neem contact op met onze reserveringsafdeling via receptie@savarin.nl of 070-3072050.

Natuurlijk beschikken wij ook over diverse hotelarrangementen inclusief toegang tot Cityspa Spavarin, ontbijt en een gastronomisch menu. Klik hier voor meer informatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.