Restaurants & bar

Terwijl wij als Savarin trots terugkijken op ons 30-jarig bestaan in de gastronomische top, blijven we ons zelf vernieuwen en verbeteren om aan de steeds veranderende behoeften van onze gasten te voldoen. Met elke culinaire gelegenheid streven we naar perfectie en proberen we ook een toonaangevende culinaire bestemming in Nederland en België te blijven.

"De ontdekking van een nieuw gerecht draagt meer bij tot het menselijk geluk dan de ontdekking van een nieuwe ster." - Jean Anthelme Brillat-Savarin

Restaurant Savarin

Gedurende deze drie decennia heeft Savarin een voortdurende toewijding aan culinaire excellentie getoond.
Met een focus op verfijning, innovatie en smaak heeft Savarin zich onderscheiden als een bestemming voor fijnproevers en liefhebbers van gastronomie.
De getalenteerde chef-kok Carlos Blankers van Savarin streeft er altijd naar om gerechten van de hoogste kwaliteit te creëren, waarbij hij gebruik maakt van verse, lokale ingrediënten en seizoensproducten om smaken te versterken en culinaire meesterwerken te creëren. 
 

MEER INFORMATIE        RESERVEER NU 

MENUKAART                  WIJNKAART

 

Savarin's Lazy Sunday Afternoon

GET SALTED AT SAVARIN

Culinaire verwennerij op het zonovergoten terras.

Op zondag 14 juli begint een nieuwe traditie bij Restaurant Savarin: de Lazy Sunday afternoon, een verfijnde culinaire ervaring op ons uitgestrekte zonovergoten terras. Elke tweede zondag van de maand wordt omgetoverd tot een feest voor de zintuigen, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een heerlijke lunch met een uniek thema.

KLIK HIER OM TE RESERVEREN 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE 

Bar | bistro L'Entrée

Zorgeloos genieten in een informele setting. Ontdek Franse klassiekers
als een “bisque”, “boeuf bourguignon”, mooie
wijnen en top service. Dit alles staat centraal in onze huiskamer:
L'Entrée. Wij verwelkomen u zeven dagen per week voor een kopje
koffie, lunch, borrel en natuurlijk ook diner!

MENUKAART BAR | BISTRO 

Openingstijden 
 

Maandag10.00 – 24.00
Dinsdag10.00 – 24.00
Woensdag  10.00 – 24.00
Donderdag 10.00 – 24.00
Vrijdag10.00 – 24.00
Zaterdag    10.00 – 24.00
Zondag10.00 – 24.00
   
    
    
    
    
    
    

Wijnkelder

Wat de wijnervaring bij Savarin nog specialer maakt, is de unieke wijnkelder. Deze kelder herbergt een schat aan flessen van over de hele wereld en biedt gasten de mogelijkheid om een wijn te kiezen die perfect aansluit bij hun smaak en voorkeuren. Sommelier Eline van Zuiden begeleidt gasten graag bij het maken van de juiste keuze en deelt graag haar kennis en passie voor wijn.

Bij Restaurant Savarin is het ook mogelijk om een exclusief en intiem 'private dining' diner te organiseren in de prachtige wijnkelder. Deze unieke locatie biedt een bijzondere sfeer en creëert een onvergetelijke culinaire ervaring. De wijnkelder van Restaurant Savarin is meer dan alleen een opslagplaats voor uitstekende wijnen. Het is een betoverende omgeving met een rustieke charme, omringd door rijen en rijen zorgvuldig geselecteerde flessen. De sfeer is intiem en exclusief.

Een private dining diner in de wijnkelder van Restaurant Savarin is een unieke en memorabele ervaring. Het combineert de charme van de omgeving met de culinaire creaties van Chef Carlos Blankers en de uitstekende selectie wijnen van Sommelier Eline. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon om van een bijzonder diner te genieten, de wijnkelder biedt een buitengewone setting voor een onvergetelijke private dining ervaring.

JRE - Jeunes Restaurateurs

Restaurant Savarin maakt deel uit van JRE-Jeunes Restaurateurs.

JRE-Jeunes Restaurateurs is een vereniging van jonge restaurateurs. Het draait hier om het delen en uitdragen van talent en passie. De jonge chefs voelen onderling een grote solidariteit en wisselen met veel plezier hun kookkennis en -kunde uit en daar plukt u als gast de vruchten van! 
De chefs combineren hoogwaardig culinair vakmanschap met passie voor de Europese gastronomie en respect voor de lokale tradities en producten. Als geen ander zijn zij thuis in de innovatieve en inventieve kookkunst, zonder de culinaire erfenis uit het oog te verliezen. Daarnaast onderscheiden de JRE-restaurants zich qua locatie, interieur, omgeving en service. 

Kijk voor meer informatie op www.jre.eu.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.