Restaurant Savarin

Vanaf 5 juni mogen wij weer! Na dagen, weken en zelfs maanden wachten is het dan bijna zover. Wij kunnen al niet meer wachten en zijn achter de schermen dan ook volop bezig om de laatste puntjes op de "i" te zetten. Dit weekend was dan ook het laatste weekend van ons nu wel vertrouwde "Savarin bij u thuis"-menu. Zo willen wij als familie van Zuiden en team Savarin dan ook iedereen hartelijk bedanken voor alle steun die u ons het laatste jaar heeft gegeven. Hierdoor kunnen wij doorgaan met ons mooie en gastvrije vak! 

Reseveren is al mogelijk via de tool rechtsonderaan op de pagina, hopelijk tot snel! 

 

Ons à la carte restaurant staat bekend om zijn gastronomische kookkunsten en gastvrijheid. U kunt hier rekenen op verrassende creaties uit de Franse keuken met internationale invloeden. 

De chef-kok, maître en sommelier combineren hun vakkennis, wat zorgt voor een voortreffelijke en onvergetelijke avond bij restaurant Savarin.

Al 26 jaar lang staat gastvrijheid hoog in ons vaandel. Wij zullen dan ook ons uiterste best doen om ten alle tijden een stap extra voor u te zetten. En wanneer u langskomt zullen wij u dit graag bewijzen.

Bij ons wacht u slechts één taak: genieten!

Menukaart     Wijnkaart

JRE - Jeunes Restaurateurs

Restaurant Savarin maakt deel uit van JRE-Jeunes Restaurateurs.

JRE-Jeunes Restaurateurs is een vereniging van jonge restaurateurs. Het draait hier om het delen en uitdragen van talent en passie. De jonge chefs voelen onderling een grote solidariteit en wisselen met veel plezier hun kookkennis en -kunde uit en daar plukt u als gast de vruchten van! 
De chefs combineren hoogwaardig culinair vakmanschap met passie voor de Europese gastronomie en respect voor de lokale tradities en producten. Als geen ander zijn zij thuis in de innovatieve en inventieve kookkunst, zonder de culinaire erfenis uit het oog te verliezen. Daarnaast onderscheiden de JRE-restaurants zich qua locatie, interieur, omgeving en service. 

Kijk voor meer informatie op www.jre.eu.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.