Get roasted at Savarin

Culinaire verwennerij op het zonovergoten terras.

Op zondag 9 juni begint een nieuwe traditie bij Restaurant Savarin: de Lazy Sunday afternoon, een verfijnde culinaire ervaring op ons uitgestrekte zonovergoten terras. Elke tweede zondag van de maand wordt omgetoverd tot een feest voor de zintuigen, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een heerlijke lunch met een uniek thema.
 

'GET ROASTED' ZONDAG 9 JUNI

Laat u verwennen door de magie van open vuur terwijl onze chef voor u ogen de lekkerste gerechten bereiden. Ontdek elke maand een nieuw thema dat de smaakpapillen prikkelt en de verbeelding doet ontvlammen. Van de klassieke Franse smaken tot lokale lekkernijen, onze menu's beloven een reis door de culinaire wereld.

Terwijl de geuren van gegrilde lekkernijen de lucht vullen, wordt de ambiance versterkt door live muziek en de relaxte beats van onze lounge DJ.  Geniet van een uitgelezen selectie wijnen die perfect passen bij de gerechten en de sfeer van de dag. Voor de eerste editie van 'Lazy Sunday Afternoon' presenteren we een meesterwerk van smaken: sappig lamsvlees gecombineerd met verse asperges, een culinaire symfonie die de smaakpapillen zullen betoveren.
entree: €45 per persoon inclusief hoofdgerecht. 


Kom en sluit aan bij ons op het terras van Restaurant Savarin voor een onvergetelijke Lazy Sunday afternoon, waar lekker eten, goede muziek en ontspanning samenkomen in perfecte harmonie.
Reserveer nu uw tafel en laat u verwennen op zondag 9 juni! 

KLIK HIER OM TE RESERVEREN 

EDITIES 2024

9 juni | Savarin's Lazy Sunday afternoon, GET ROASTED!
Voor de eerste editie van 'Lazy Sunday Afternoon' presenteren we een meesterwerk van smaken: sappig lamsvlees gecombineerd met verse asperges, een culinaire symfonie die de smaakpapillen zullen betoveren.
entree: €45 per persoon inclusief hoofdgerecht. 


14 juli | Savarin's Lazy Sunday afternoon, GET SALTED!
11 augustus | Savarin's Lazy Sunday afternoon, GET SMOKED!
8 september | Savarin's Lazy Sunday afternoon, GET FLAMED!
Via onze socials en website houden wij u op de hoogte van de invulling van de volgende edities.