Restaurant Savarin

Savarin is niet alleen een restaurant, maar ook een plek waar mensen samenkomen om te genieten van voortreffelijk eten, gezelligheid en bijzondere momenten.
Of het nu gaat om een intiem diner voor twee, een speciale gelegenheid of een zakelijk evenement, Savarin weet altijd te verrassen en te voldoen aan de verwachtingen van onze gasten.

RESERVEER NU 

Menu

Chef Carlos Blankers heeft met zijn expertise en passie voor culinaire creaties een zorgvuldig samengestelde menukaart gecreëerd bij Restaurant Savarin. Wat deze menukaart zo bijzonder maakt, is dat Chef Carlos rekening houdt met seizoensgebonden. 

Naast het gebruik van seizoensproducten hecht Chef ook veel belang aan het ondersteunen van lokale producenten. Hij gelooft in de kracht van samenwerking met ambachtelijke boeren, vissers en leveranciers uit de regio. Door lokale producten te gebruiken, draagt hij bij aan duurzaamheid en behoud van traditionele productiemethoden.

Bovendien zorgt dit ervoor dat de gerechten op de menukaart een unieke en authentieke smaak hebben die de lokale culinaire identiteit weerspiegelt.
 

MENUKAART

De perfecte harmonie!

De harmonie tussen de witte en zwarte brigade bij Restaurant Savarin is voelbaar voor de gasten. Met het doel een naadloze overgang tussen de keuken en de zaal, waar de gerechten op elegante wijze worden geserveerd en waar elk detail tot in de puntjes is verzorgd.

Dankzij de inspirerende leiding van Coen Boonstra en de toewijding van zowel de witte als zwarte brigade, creëert Restaurant Savarin een harmonieuze en onvergetelijke gastronomische ervaring voor elke gast. Het gehele team zet zich dan ook met alle passie in voor de culinaire creaties maar ook de prachtig samengestelde wijnkaart. 
Zo streeft ons team dan ook elke dag naar perfectie in elk aspect van de "Savarin Experience."

Wijnkaart & Wijnkelder

Onder leiding van sommelier Eline van Zuiden heeft Restaurant Savarin een zorgvuldig samengestelde en unieke wijnkaart. Met haar expertise en passie voor wijn zorgt Eline ervoor dat elke gast de perfecte wijn-spijscombinatie kan ervaren en kan genieten van een uitgebreide selectie aan wijnen.

De wijnkaart van Savarin is met grote zorgvuldigheid samengesteld, met aandacht voor diverse smaakprofielen en variëteiten. Of u nu een liefhebber bent van rode, witte, rosé- of mousserende wijnen, er is voor elk wat wils. Eline heeft persoonlijk de wijnen geselecteerd en biedt een uitgebreide keuze aan internationale en lokale wijnen van gerenommeerde wijnhuizen. Ze heeft oog voor kwaliteit en zoekt voortdurend naar bijzondere en verrassende wijnen die perfect passen bij de culinaire creaties van Chef Carlos Blankers.

Wat de wijnervaring bij Savarin nog specialer maakt, is de unieke wijnkelder. Deze kelder herbergt een schat aan flessen van over de hele wereld en biedt gasten de mogelijkheid om een wijn te kiezen die perfect aansluit bij hun smaak en voorkeuren. Eline begeleidt gasten graag bij het maken van de juiste keuze en deelt graag haar kennis en passie voor wijn.

WIJNKAART 

JRE - Jeunes Restaurateurs

Restaurant Savarin maakt deel uit van JRE-Jeunes Restaurateurs.

JRE-Jeunes Restaurateurs is een vereniging van jonge restaurateurs. Het draait hier om het delen en uitdragen van talent en passie. De jonge chefs voelen onderling een grote solidariteit en wisselen met veel plezier hun kookkennis en -kunde uit en daar plukt u als gast de vruchten van! 
De chefs combineren hoogwaardig culinair vakmanschap met passie voor de Europese gastronomie en respect voor de lokale tradities en producten. Als geen ander zijn zij thuis in de innovatieve en inventieve kookkunst, zonder de culinaire erfenis uit het oog te verliezen. Daarnaast onderscheiden de JRE-restaurants zich qua locatie, interieur, omgeving en service. 

Kijk voor meer informatie op www.jre.eu.

Openingstijden Restaurant Savarin

 

 LunchDiner
Maandag12:00 – 14:0018:00 – 23:00
Dinsdag 12:00 – 14:0018:00 – 23:00
Woensdag  12:00 – 14:0018:00 – 23:00
Donderdag 12:00 – 14:0018:00 – 23:00
Vrijdag  12:00 – 14:0018:00 – 23:00
Zaterdag     12:00 – 14:0018:00 – 23:00
Zondag  12:00 – 14:0018:00 - 23:00

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.