Feestdagen dinnershow!

WE PROUDLY PRESENT.... 

A Trip Down Memorylane met Maaike Widdershoven en Karen Levin èn hun mysteryguest….

Maaike en Karen zijn beiden door de wol geverde theaterbeesten die in veel verschillende musicals en op menig podium, in diverse bands en orkesten, met heel veel passie de mensen willen vermaken en raken. 

Deze keer hebben ze speciaal voor Hotel, Restaurant & Spa Savarin een intieme en swingende dinershow gemaakt waarbij u als publiek tussen de gangen door verwend wordt met nummers die voeding zijn voor de ziel. En om het nog leuker te maken hebben ze een mysteryguest in hun dinershow, de één bekend van The voice en de ander bekend van... 

De avond zal zwoel beginnen met privé serenades aan tafel, gaandeweg komt onze mysteryguest erbij en bouwen we de spanning op om uiteindelijk volledig los te gaan met zinderende hits uit de pop en disco. 

Maaike Widdershoven

Is in 1995 cum laude afgestudeerd aan het conservatorium te Utrecht als uitvoerend klassiek zangeres. Al tijdens haar opleiding speelde ze de hoofdrol van Christine in de musical The phantom of the opera in het circustheater. Haar carrière daarna nam een vogelvlucht en inmiddels heeft ze al meer dan 15 hoofdrollen op haar naam staan en 3 awards waaronder de Johnny Kraaijkamp musicalaward voor beste vrouwelijke hoofdrol in een grote productie als Maria in The sound of music. Producenten als Joop van den Ende,  Albert Verlinde en Jacques Senf roemen haar talent.

Karen Levin

Als jong meisje van 11 jaar  speelde zij een hoofdrol in de eerste kinderopera van Nederland bij het RO-theater en was vanaf toen verknocht aan het theater! Zij studeerde in 1994 af aan het Conservatorium te Rotterdam, Zang Lichte Muziek. Na een zomer-postgraduate-studie in Londen aan Mountview Theatreschool deed zij auditie bij Joop van den Ende en heeft in verschillende musicals gespeeld, 'My Fair Lady' , 'Anatevka', 'Larry'. Ook heeft zij met diverse bands als leadzangeres gespeeld van Duitsland tot Japan. In Schelling's Cabaret-restaurant heeft zij 12 jaar lang verschillende cabaretshows neergezet met cabaretgroep K&M. Vanaf 2013 treedt zij met K&M (inmiddels al met hun tweede cabaretshow, 'Grote Muil, Dikke Lip') in vele theaters door heel Nederland op.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.