Restaurant

Restaurant Savarin staat bekend om zijn kookkunsten en gastvrijheid. U kunt hier rekenen op verrassende creaties uit de Franse keuken met internationale invloeden. De chef-kok, maître en sommelier combineren hun vakkennis, wat zorgt voor een voortreffelijke en onvergetelijke avond bij Restaurant Savarin.

Bij ons wacht u slechts één taak: genieten!

Openingstijden restaurant Savarin

                      

 LunchDiner
Maandag12:00 – 14:0018:00 – 22:00
Dinsdag 12:00 – 14:0018:00 – 22:00
Woensdag  12:00 – 14:0018:00 – 22:00
Donderdag 12:00 – 14:0018:00 – 22:00
Vrijdag  12:00 – 14:0018:00 – 22:00
Zaterdag     12:00 – 14:0018:00 – 22:00
Zondag  -

 

Menukaarten

Naast gastronomisch genieten hechten wij ook waarde aan het milieu en biologische ingrediënten. Op onze menukaart zult u diverse symbolen aantreffen; op deze manier willen wij u laten zien dat culinair genieten ook samen kan gaan met biologische ingrediënten waar bij de productie rekening wordt gehouden met de omgeving. Tevens gebruiken wij zoveel mogelijk streekproducten.

Menukaart Wellness & Roomservicekaart Wijnkaart

 

L'Entrée - Bar | Café | Sociéte

In L'Entrée, de huiskamer van Savarin,  kunt u tot rust komen onder het genot van een heerlijk hapje en/of drankje. L'Entrée biedt u een rijk assortiment van charcuterie, kazen maar ook bitterballen. Heeft u een keer geen zin om te dineren in ons bekroonde restaurant? L'Entrée biedt u de mogelijkheid om hier een eenvoudige maar smakelijke maaltijd te nuttigen.

Onze keuken is geopend tot 22:00 uur en L'Entrée is geopend tot 01.00 uur.

Meer informatie

High Tea

Op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur kunt u samen met uw partner, familie en/of vrienden genieten van een heerlijke high tea in ons restaurant. 

Wij serveren verschillende theemelanges van Dammann; daarbij serveren wij vier gangen met diverse lekkernijen van zoet tot hartig en van warme gerechten tot koude gerechten. 

Een high tea kost € 37,50 per persoon. Kinderen tot 6 jaar krijgen 50% korting.
Vooraf reserveren is noodzakelijk via receptie@savarin.nl of 070-3072050.

Private Dining

Wilt u graag een compleet verzorgd privé diner in een eigen ruimte? Dan heeft Savarin de ideale oplossing; wij bieden speciale private dining arrangementen voor uw (zakelijke) diners. Hiermee krijgt u een compleet verzorgd diner met alles erop en eraan. Het enige wat nog ontbreekt zijn de wijnen. De arrangementen zijn gebaseerd op een diner in één van onze sfeervolle private dining Salons welke wij speciaal voor uw gezelschap reserveren. De arrangementen zijn te boeken met een minimum van 8 en maximum van 20 personen. 

Kijk voor meer informatie in onze banquetmap, op bladzijde 19 of neem contact met ons op via 070-3076074.  

Download Banqueting Map

Wijnkelder

Restaurant Savarin beschikt over een prachtige wijnkelder. In deze wijnkelder worden de wijnen van Savarin bewaard. Tevens is het mogelijk om hier te lunchen, te beginnen met een aperitief of om intiem te dineren.

JRE - Jeunes Restaurateurs

Restaurant Savarin maakt deel uit van JRE-Jeunes Restaurateurs.

JRE-Jeunes Restaurateurs is een vereniging van jonge restaurateurs. Het draait hier om het delen en uitdragen van talent en passie. De jonge chefs voelen onderling een grote solidariteit en wisselen met veel plezier hun kookkennis en -kunde uit en daar plukt u als gast de vruchten van! 
De chefs combineren hoogwaardig culinair vakmanschap met passie voor de Europese gastronomie en respect voor de lokale tradities en producten. Als geen ander zijn zij thuis in de innovatieve en inventieve kookkunst, zonder de culinaire erfenis uit het oog te verliezen. Daarnaast onderscheiden de JRE-restaurants zich qua locatie, interieur, omgeving en service. 

Kijk voor meer informatie op www.jre.eu.