Trouwlocatie Den Haag

Bij een belangrijke dag hoort een unieke locatie van historische waarde. De grandeur en rijke geschiedenis maken ons tot de meest romantische en onvergetelijke locatie voor jullie huwelijk.

De dag dat jullie elkaar trouw beloven ten overstaan van familie en vrienden kan in stijl gevierd worden bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin. Ons team zorgt dat deze dag tot in de puntjes wordt verzorgd, zodat jullie samen kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven!

Uiteraard kunnen jullie de huwelijksnacht doorbrengen in één van onze romantische bruidssuites. Tevens bieden wij uw gasten de mogelijkheid te overnachten in een van onze luxe kamers.

Wij nodigen jullie graag uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek. Aarzel niet contact met ons op te nemen via 070-30 76 074 of banquet@savarin.nl.

Op uw trouwdag legt Restaurant, Hotel & Spa Savarin u graag in de watten!

Officiƫle trouwlocatie

De Gemeente Rijswijk heeft Restaurant, Hotel & Spa aangewezen als officiële trouwlocatie van de Gemeente Rijswijk. Dit houdt in dat jullie elkaar het "ja-woord" kunt geven in één van onze prachtige Salons of op het terras van het restaurant.

Receptie

Na de ceremonie is er gelegenheid om felicitaties in ontvangst te nemen, te proosten op het huwelijk en om de bruidstaart aan te snijden.

U kunt kiezen uit drie receptie arrangementen vanaf €14,50 per persoon. Deze arrangementen zijn gebaseerd op recepties van 1,5 uur en zijn geldig vanaf 20 personen. Uiteraard kunnen de arrangementen aangepast worden aan uw specifieke wensen. 

Het is ook mogelijk om uw arrangement uit te breiden met onze Bits & Bites of onze Bite size buffet. Bits & Bites zijn verschillende garnituren, u heeft de keuze van bitterballen tot gastronomische hapjes. Het bite size buffet is een buffet met kleine hapjes. Deze buffetten zijn bedoeld als aanvulling op uw borrel, receptie of feestavond en zijn te reserveren vanaf 20 personen. 

Voor meer algemene informatie omtrent bruiloften verwijzen wij u graag door naar onze bruiloftmap. Daarnaast maken wij graag met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Download bruiloftmap

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.