Bar | Bistro L'Éntrée

Of het nu gaat om een informele lunch, een gezellig diner met vrienden of gewoon een ontspannen borrel, Bar | Bistro L'Éntrée biedt een uitnodigende en ongedwongen sfeer waar gasten kunnen genieten van de geneugten van de Franse keuken. De huiskamer van Savarin, zoals het liefdevol wordt genoemd, verwelkomt gasten met open armen en nodigt hen uit om te genieten van een stukje authentiek Frankrijk in het hart van Nederland.

Le menu

Informeel en ontspannen. Zo zou je een bistro (ook wel geschreven als bistrot) misschien het beste kunnen afzetten tot een restaurant. Het ligt eigenlijk een beetje tussen een restaurant en een kroeg in en beschikt over een bar.

Bij Bar | Bistro L'Éntrée vind je een verleidelijke menukaart die doordrenkt is met klassieke Franse smaken en gerechten. Elk gerecht is zorgvuldig samengesteld om de gasten een authentieke culinaire ervaring te bieden, rechtstreeks uit de Franse keuken.

De menukaart van Bar | Bistro L'Éntrée is gevarieerd en biedt voor elk wat wils. Van smaakvolle voorgerechten tot hartige hoofdgerechten en verrukkelijke desserts, elk gerecht is een eerbetoon aan de traditionele Franse keuken met een eigentijdse twist.

Le bar

Naast het heerlijke eten biedt Bar | Bistro L'Éntrée ook een uitgebreide selectie van wijnen, bieren en cocktails om de maaltijd compleet te maken. Ook hier staat de zwarte brigade altijd voor u klaar om u te kunnen adviseren over de beste drankkeuzes die passen bij u gerechten.

Bar | Bistro L'Éntrée is niet alleen een geweldige plek om te genieten van heerlijke maaltijden, maar het dient ook als de perfecte locatie voor een afzakkertje na een smaakvol diner in Restaurant Savarin.
Na een uitgebreid diner in het restaurant kunt u de avond voortzetten in de gezellige ambiance van Bar | Bistro L'Éntrée. Of het nu gaat om een digestief om de maaltijd af te sluiten, een verfrissende cocktail of een goed glas wijn om nog even na te genieten, de bar biedt een uitgebreide selectie drankjes om aan elke smaak tegemoet te komen.

De knusse en ontspannen sfeer van de bar creëert de ideale omgeving om te ontspannen en de avond in stijl af te sluiten. U kunt plaatsnemen aan de bar, genieten van een comfortabele zithoek of zelfs een plekje buiten kiezen op het terras, afhankelijk van uw voorkeur en het weer.

Heures d'ouverture

Zeven dagen per weeek geopend van 11.00 tot 24.00 uur. 

Bar | Bistro L'Éntrée's keuken is geopend van 11.00 tot 22.30 uur.
 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.