• 7,5% korting op hotelovernachtingen
  • Gratis welkomstdrankje
  • Inclusief wellness toegang

Magnifique ervaringen bij Savarin

Mogen we u voorstellen aan Savarin, Restaurant, Hotel & Spa. Savarin is met haar vijf sterren een oase van rust in de drukke Randstad, gelegen tussen het koninklijke Den Haag en historische Delft. 

De missie van Savarin is het overtreffen van verwachtingen, zowel op culinair- als op comfortniveau. Eén ding kunnen we met recht zeggen: een bezoek aan Savarin is een belevenis!

Maak hieronder kennis met alle facetten die Savarin u te bieden heeft. Wanneer mogen wij u verwelkomen voor een expérience magnifique?

Savarin's Lazy Sunday Afternoon

GET SMOKED AT SAVARIN

Culinaire verwennerij op het zonovergoten terras.

Op zondag 11 augustus de tweede editie vande Lazy Sunday afternoon, een verfijnde culinaire ervaring op ons uitgestrekte zonovergoten terras. Elke tweede zondag van de maand wordt omgetoverd tot een feest voor de zintuigen, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een heerlijke lunch met een uniek thema.

KLIK HIER OM TE RESERVEREN 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE 

Green Key

Restaurant, Hotel & Spa Savarin beschikt over de Gouden Green Key certificaat. De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerimse-en recreatiebranch, en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving. 

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar www.greenkey.nl.

Hotels for trees

Sinds Mei 2023 zijn wij een trots lid van hotel for Trees.
Hotels for trees biedt onze gasten de mogelijkheid om de schoonmaak tijdens het verblijf in te ruilen voor het planten van een boom.

Zo kunt ook U, tijdens het verblijf uw steentje bijdragen!

Volg ons op Instagram

@restaurant.hotel.spa.savarinSchrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.