• 7,5% korting op hotelovernachtingen
  • Gratis welkomstdrankje
  • Inclusief wellness toegang

Magnifique ervaringen bij Savarin

Mogen we u voorstellen aan Savarin, Restaurant, Hotel & Spa. Savarin is met haar vijf sterren een oase van rust in de drukke Randstad, gelegen tussen het koninklijke Den Haag en historische Delft. 

De missie van Savarin is het overtreffen van verwachtingen, zowel op culinair- als op comfortniveau. Eén ding kunnen we met recht zeggen: een bezoek aan Savarin is een belevenis!

Maak hieronder kennis met alle facetten die Savarin u te bieden heeft. Wanneer mogen wij u verwelkomen voor een expérience magnifique?

Pasen bij Savarin

Pasen bij Savarin is dit jaar extra bijzonder, want ons Paasdiner in het fine dining restaurant is al beschikbaar vanaf 28 maart. Begin je paasviering vroeg en geniet van een voortreffelijk 4-gangendiner samengesteld door onze getalenteerde chefs. Laat uw smaakpapillen verwennen met culinaire hoogstandjes en begin de feestelijkheden eerder dan ooit tevoren.

Of u nu kiest voor een vroege start met ons Paasdiner of liever op de dag zelf komt genieten van onze uitgebreide paasbrunch en of blijft overnachten, bij Savarin staat een onvergetelijke Paasviering voor je klaar. Kom en vier Pasen met ons, en ontdek de perfecte combinatie van gastvrijheid, gastronomie en ontspanning.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE 

Green Key

Restaurant, Hotel & Spa Savarin beschikt over de Gouden Green Key certificaat. De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerimse-en recreatiebranch, en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving. 

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar www.greenkey.nl.

Hotels for trees

Sinds Mei 2023 zijn wij een trots lid van hotel for Trees.
Hotels for trees biedt onze gasten de mogelijkheid om de schoonmaak tijdens het verblijf in te ruilen voor het planten van een boom.

Zo kunt ook U, tijdens het verblijf uw steentje bijdragen!

Volg ons op Instagram

@restaurant.hotel.spa.savarinSchrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.