• 7,5% korting op hotelovernachtingen
  • Gratis welkomstdrankje
  • Inclusief wellness toegang

Magnifique ervaringen bij Savarin

Mogen we u voorstellen aan Savarin, Restaurant, Hotel & Spa. Savarin is met haar vijf sterren een oase van rust in de drukke Randstad, gelegen tussen het koninklijke Den Haag en historische Delft. 

De missie van Savarin is het overtreffen van verwachtingen, zowel op culinair- als op comfortniveau. Eén ding kunnen we met recht zeggen: een bezoek aan Savarin is een belevenis!

Maak hieronder kennis met alle facetten die Savarin u te bieden heeft. Wanneer mogen wij u verwelkomen voor een expérience magnifique?

HAPPY HOLIDAYS...

Bij Savarin streven we ernaar om uw feestdagen onvergetelijk te maken. Of u nu kiest voor een ontspannen hotelovernachting, een gastronomisch diner of een sprankelend kerstfeest, we staan ​​klaar om aan uw verwachtingen te voldoen. Kom en laat u onderdompelen in de warme en gastvrije sfeer van Savarin, waar elke gast speciaal is en waar de feestdagen echt tot leven komen. Zo dompelen we ons volledig onder in de kerstsferen om u een onvergetelijke ervaring te bieden. Van de prachtige decoraties tot de speciale evenementen en culinaire hoogtepunten, alles is erop gericht om u te laten genieten van een betoverende kersttijd.

Kom bij ons langs en laat u meevoeren in de magie van de feestdagen bij Savarin.
 

Hotel-arrangementen | Feestdagen 

Restaurant-arrangementen | Feestdagen 

Green Key

Restaurant, Hotel & Spa Savarin beschikt over de Gouden Green Key certificaat. De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerimse-en recreatiebranch, en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving. 

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar www.greenkey.nl.

Hotels for trees

Sinds Mei 2023 zijn wij een trots lid van hotel for Trees.
Hotels for trees biedt onze gasten de mogelijkheid om de schoonmaak tijdens het verblijf in te ruilen voor het planten van een boom.

Zo kunt ook U, tijdens het verblijf uw steentje bijdragen!

Volg ons op Instagram

@restaurant.hotel.spa.savarinSchrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.