Wijnkelder

Restaurant Savarin beschikt over een prachtige wijnkelder. In deze wijnkelder worden de wijnen van Savarin bewaard. Tevens is het mogelijk om hier te lunchen, te beginnen met een aperitief of om intiem te dineren.

Drankenkaart

Naast ons brede assortiment aan wijnen beschikken wij ook over een drankenkaart met een groot scala aan aperitieven en digestieven van over de hele wereld. 

Drankenkaart | Restaurant Savarin

SavaGin

‘Hotel, Restaurant en Spa Savarin’ heeft voor u iets nieuw bedacht. Omdat Gin steeds populairder wordt onder de bevolking heeft Savarin besloten om zijn eigen gin op de markt te brengen. De ‘SavaGin’ is niet zomaar een gin, nee de ‘Savagin’ is speciaal ontworpen voor de echte gin liefhebber. Wat de gin bijzonder maakt zijn de ingrediënten, een combinatie van sinaasappel, kaneel, kardemon en kruidnagel. Daarnaast wordt de gin aangeboden in een aantrekkelijk jasje en is de gin verkrijgbaar in verschillende ‘maten’. De gin is exclusief verkrijgbaar bij  ‘Hotel, Restaurant en Spa Savarin’.

De gin is verkrijgbaar bij het restaurant, daar wordt de gin voor u aangeboden samen met ‘San Pellegrino Aque Tonic’ voor een unieke smaakbeleving. Daarnaast is de gin, voor de liefhebber ook verkrijgbaar in een fles om mee naar huis te nemen.

Prijs per glas

Een glas ‘SavaGin’ & Tonic  €12,50

Prijs per fles (voor mee naar huis)

500ML       € 45
250ML       € 25
100ML       € 15