Corona Restaurant

Extra informatie m.b.t. corona

Houdt u er rekening mee dat het verplicht is om bij ontvangst van zowel het hotel, de spa en het restaurant het corona toegangsbewijs (Coronacheck app) met een vaccinatiebewijs of geldige negatieve coronatest te tonen, 1,5 meter afstand van elkaar te houden en om een mondkapje te dragen. Vanaf 13 jaar is het verplicht deze coronapas te laten zien. 

Vanaf zondag 28 november geldt voor onze horecagelegenheden dat wij om 17.00 uur helaas de deuren moeten sluiten. Uiteraard kunt u nog altijd wel genieten van een lunch, déjeuner dînatoire of onze Hotel Inroom Dining Experience!

Wij verwelkomen u natuurlijk maar al te graag in ons gastronomische restaurant waar al 27 jaar lang gastvrijheid hoog in het vaandel staat.
Wij zullen dan ook ons uiterste best doen om te allen tijde een stap extra voor u te zetten. En wanneer u langskomt zullen wij u dit graag bewijzen. Zo wacht u bij ons slechts één taak: Genieten! Wij staan dan ook nog steeds zeven dagen van de week voor u klaar en ontvangen u graag tussen 12.00 & 17.00 uur voor de lunch of het déjeuner dînatoire. Zo kunnen wij u alsnog van een culinaire ongedwongen bezoek voorzien.

Voor onze spa geldt vanaf 28 november dat u reserveringen voor diverse behandelingen enkel kunt reserveren van dinsdag t/m zondag tussen 10.00 en 17.00 uur. 

Mocht u hier vragen over hebben, bent u altijd welkom ons hierover te contacteren. 

Wij kijken er naar uit u weer te verwelkomen bij Savarin!