Gerenoveerde kamers

Het is zo ver! Het grootste deel van onze comfort kamers, één van onze Junior Suites én onze Family Suite zijn geroneveerd.

Hieronder vindt u een sneak peek van deze kamers.
Helaas is het nog niet mogelijk om dit kamer typen specifiek te reserveren via onze website.
Uiteraard kunt u ten aller tijde een opmerking plaatsen bij uw reservering en/of telefonisch of per mail naar onze beschikbaarheid vragen.
 

 

COMFORT KAMERS

De Comfort kamers mixen tijdloze elegantie met hedendaags comfort en bieden u een eersteklas verblijf. De comfortkamers hebben een smaakvol interieur met comfortabele Duxiana bedden, WiFi, een LED TV en een minibar. De stijlvolle badkamer biedt u luxueuze badproducten, zachte badjassen, slippers, condensvrijespiegels en vloerverwarming.

EXECUTIVE KAMERS

De Executive kamers bieden voldoende ruimte om rustig te werken. Deze kamers zijn gelegen aan de voorzijde van het hotel en bieden u een schitterend uitzicht over het park. U treedt binnen in een wereld van luxe. Er is één Executive kamer beschikbaar voor mindervalide personen. Deze kamer beschikt over een ruime, aangepaste badkamer en is van alle gemakken voorzien.

JUNIOR SUITES

De Junior suites zijn gelegen op de bovenste etage van het hotel, waar u kunt genieten van het Executive buffet. Deze etage is alleen bereikbaar voor gasten die ook daadwerkelijk op deze etage verblijven. Het ruime werkdeel en het comfortabele extra zitgedeelte met extra tv zullen een onvergetelijke ervaring bij u achterlaten. Tevens kunt u volledig tot rust komen in de badkamer met een jacuzzibad, douche en dubbele wasbak.