It's (almost) the most wonderful time of the year...

Tijdens de feestdagen geniet u van de prachtige kerstsferen en wordt u volledig in de watten gelegd bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin. Wij hebben diverse culinaire arrangementen voor u samengesteld om de feestdagen geheel ontspannen en zorgeloos door te brengen met uw dierbaren.

Uiteraard kunt u ook genieten van enkel onze Kerstdinershow op 24, 25 en 26 december of onze Oudejaarsdinershow op 31 december. Diner reserveringen verlopen via de reserveringsmodule rechtsonderin de homepagina.

Make it a December to remember!

Toon alles Hotelarrangementen Dinerarrangementen

Entertainment tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen geniet u van een speciaal samengesteld menu en wordt het entertainment verzorgd door The Cherries.

Maaike Widdershoven, Yolanda Germain en Karen Levin, drie profs uit musical- en theaterland, weten u onder het genot van een heerlijk Kerstdiner een onvergetelijke en nostalgische avond te bezorgen met een vintage Kersttintje! Wie weet zit u tijdens een 'White Christmas' heerlijk te genieten van 'The Christmas Song' tijdens alweer 'The most wonderful time of the year'. 

Bei The Cherries bist du schön, en daarom verwennen de 'Kers-engeltjes' u met oor- en oogstrelende Vintage Vocal Swing met een heerlijk sausje van humor. Kerst is nog nooit zo “harmonieus” geweest! 

Natuurlijk komen er veel prachtige Kerstnummers voorbij aangevuld met liedjes van Marilyn Monroe ,The Andrews Sisters, Doris Day en Nat King Cole o.a. En dat alles tot in de puntjes verzorgd met treffende outfits en choreografieën.

Als kers(t) op de taart eindigen The Cherries met een fijne swingende vocale verrassing, tipje van de sluier; Gloria Gaynor, Amy Winehouse en ABBA, zij krijgen een make-over zoals alleen The Cherries  dat kunnen…… 

Bekijk het kerstmenu 

Bekijk het kindermenu 

Bekijk het nieuwjaarsmenu

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.