EI, EI, EI, bent u erbij?

Zaterdag 8, Zondag 9 & Maandag 10 April is het zover; Pasen! 
Of gewoon een mooi excuus voor een compleet verzorgd weekendje weg! 

Zo zorgen wij als Savarin er altijd voor dat wij weer een prachtig en culinair arrangement voor u hebben samengesteld. 

MEER INFORMATIE OVER HET 2-DAAGS PAASARRANGEMENT INCL. OVERNACHTING 

Uiteraard leggen we u graag ook compleet in de watten bij ons fine dining restaurant Savarin. 
Wij serveren 1e & 2e Paasdag een gastronomisch 4-gangenmenu samengesteld door onze chef-kok Michiel Buker. 
Laat u daarbij verrassen door onze sommelier met een zorgvuldig samengesteld wijnarrangement (€8.5 p. glas) of
eventueel non-alcoholisch arrangement (€7.5 p. glas.)

UW TAFEL VOOR HET PAASDINER RESERVEREN

Daarnaast hebben wij een schat van een wijnkaart met pareltjes van wijnen van over de hele wereld, uiteraard kunt u hier ook een keuze uit maken.

Culinaire Paasbrunch

Tijdens de Paasdagen serveren wij tussen 10.00 en 13.00 uur een feestelijk live-cooking brunchbuffet. U geniet van een bruisend aperitief, verse sappen, koffie, thee, diverse broodsoorten, luxe vleeswaren en kaassoorten, vers fruit en diverse warme en zoete gerechten. 


De paasbrunch word uitsluitend geserveerd op 9 & 10 April.

Paasbrunch reserveren 



Mochten er voor het Paasdiner of de Paasbrunch eventuele dieetwensen en/of allergieen zijn, vernemen wij deze graag op voorhand. 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.