Rituelen

Ervaar met de unieke spa-rituelen een compleet dagje spa. Geniet van korte massages, rustgevende geluiden en unieke geuren."Laat de geuren van onze producten u meevoeren naar het traditionele Japan, het bijzondere Bhutan, het authentieke Ceylon of naar de warme weldaad van Bolivia en ervaar deze droombestemmingen met TREATMENTS®.   

Ceylon ritueel

Ceylon ritueel

Het authentieke Ceylon is een wilderig eiland waar de oude tempels en een overweldigde groene natuur door de kolonisten als een ware schatkamer werd gezien. Al werden sommige rituelen buiten de kolonisten gehouden. In talloze grottempels bleven de bijzondere rituelen in het geheim bestaan. Één van deze bijzondere rituelen is de Ceylon treatment waarin de geuren van de Ayurveda naar voren komt. Ontdek deze verborgen eeuwenoude treatment en droom mee naar het authentieke Ceylon.

Het ritueel bestaat uit het reinigen van de rug met een luxueuze schuimende gel en wordt vervolgd door een heerlijk verwarmde sheabutter waardoor tijdens de massage de doorbloeding wordt gestimuleerd. Hier wordt een losse scrub aan toegevoegd, om na de massage de dode huidcellen te verwijderen. Om af te sluiten krijgt u een authentieke geurbeleving met een verfrissende bodymist.

Dit ritueel duurt 25 minuten en is €40,- per persoon.

Shinshiro ritueel

In Japan maakt men al sinds mensenheugenis gebruik van de natuuurlijke warm waterbronbaden. Later in de steden maakte ze gebruik van de Cento, de authentieke badhuizen. In de streek Shinshiro wordt al zeker 3000 jaar op traditionele wijze rijst tegen de style berghellingen verbouwd. Er waren maar weining natuurlijke waterbronbaden en in de kleine dorpjes was geen plek voor een badhuis. Hierdoor ontsond de Shinshiro treatment.

Deze eeuwe oude en bijzondere treatment start met een uitgebreide lichaamsreiniging net als dit gebruikelijk was in de Cento. Er volgt een warme olie met een intensieve massage om de geest klaar te maken voor een goede nachtrust. Als afsluiting beleefd u een vanilieachtige geur met de verfrissende body mist. geniet van deze Shinshiro treatment en droom mee naar het mooie Japan.

Dit ritueel duurt 25 minuten en is €40,- per persoon.

Mahayana ritueel

Een van de meest verassende landen uit de Hymalaya is het koninkrijk Buthan. Wat door haar inwoners liefkozend Mahayana wordt genoemd. Het ligt hoog in de bergen verscholen tussen China & India, waar vanaf de 17e eeuw een aantal jaren geleden de toegang gesloten was voor buitenlanders. Hierdoor zijn oude rituelen en tradities goed bewaard gebleven. De Mahayana monniken reisden lange en gevaarlijke wegen naar de Mahayana tempel waar ze mediteerden. De eigenlijke reis startte altijd met een Mahayana treatment waarbij de rug wordt gereinigd met een luxueuze schuimende gel vervolgd door een geurende bodyolie die de huid voedt, verzacht & beschermd. Tijdens dit ritueel wordt er gebruik gemaakt van warme stenen die de spieren laten ontspannen. Laat u inpakken in deze eeuwenoude mystieke treatment en droom mee naar het bijzondere Buthan. 

Dit ritueel duurt 25 minuten en is €40,- per persoon.

 

Uyuni ritueel

Hoog in de bergen op de grens van Bolivia en Peru ligt het Titicaca meer. Op het meer drijven eilanden van riet waarop kleine dorpjes zijn gebouwd. Het meer stroomt een aantal keer per jaar over, waardoor de eilandjes afdrijven na de Salar de Uyuni. Één van de grootste zoutvlaktes ter wereld. Op deze zoutvlakte is een klein eiland wat vol staat met cactussen. Tegen deze cactussen zet het zout zich af. Dit wordt door de bewonders van de drijvende dorpen gebruikt, om heerlijk geurende verwarmde bundels van te maken. Die lichtjes verwarmen en pijnlijke spieren verlichten. Laat uw dagelijkse beslommeringen even vergeten, door deze oeroude Boliviaanse behandeling.

Het ritueel bestaat uit het reinigen van de rug met een luxueuze schuimende gel en wordt vervolgd door een heerlijk verwarmde sheabutter, waardoor tijdens de massage de doorbloeding wordt gistimuleerd. Geniet tijdens de massage van warme Uyuni bundels. Om af te sluiten krijgt u een authentieke geurbeleving met een verfrissende bodymist. Laat u verassen door deze mooie behandeling en droom mee naar de warme weldaad van Bolivia. 

Dit ritueel duurt 25 minuten en is €40,- per persoon. 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.