BEER MEATS BBQ at Savarin

Vrijdag 4 September 2020

Barbecueën is populairder dan ooit. Zeker in deze tijd van het jaar. Maar een geslaagde BBQ vraagt niet alleen mooi vlees en/of verse vis, maar ook gedegen vakmanschap aan de grill. Steeds meer restaurant-koks bedienen zich tegenwoordig van BBQ-technieken. Vol enthousiasme stapt onze ervaren keukenbrigade dan ook naar buiten om aldaar op open vuur te werken. Leer Savarin eens van een heel andere kant kennen!

Tickets

BEER MEATS BBQ at Savarin heet het festijn dat zich op vrijdag 4 september op het voorplein van Restaurant, Hotel & Spa Savarin afspeelt. Onbeperkt gegrilde braadworst, biefstuk, kip en tijgergarnalen met stokbrood en coleslaw. Ervaar het verschil tussen kilo-knallers en Savarin-kwaliteit voor de kennismakingsprijs van € 39,50 p.p. Inclusief drie glazen speciaalbier (Kompaan, Swinckels en Cornet) of wijn uit BBQ-land Argentinië van het kwaliteitshuis Bodega Norton.

Veilig uit eten is actueler dan ooit. BEER MEATS BBQ at Savarin biedt de mogelijkheid om een ongedwongen feestmaal te genieten en toch anderhalve meter afstand van elkaar te bewaren. Op een oppervlakte van 1750 vierkante meter, waarvan 300 vierkante meter overdekt, heten wij maximaal aantal gasten welkom. Alle ruimte dus. Genoeg ruimte zelfs voor een podium met een band en een foodtruck met Flammenkuchen; voor wie nog iets anders dan vlees en vis wenst. Smaakt het bier of de wijn naar meer? Pin dan gerust wat extra consumptiemunten. BEER MEATS BBQ at Savarin duurt van 16.00 tot 22.00 uur. De BBQ’s gloeien van 17.00 tot 20.00 uur.

Boek uw ticket via de tool rechts van uw pagina! 

 

Partners

Met veel trots mogen wij u mededelen dat het evenement wordt  mede mogelijk gemaakt door:

  • Colorworks 
  • Kompaan bier 
  • Roc Mondriaan 
  • OFYR
  • Q-Culinair 
  • Van Leersum 
  • Cornet 
  • Norton 
  • Aqua Panna & San Pellegrino 
  • Van Menno 
  • Swinckels 

RIVM-maatregelen

Uiteraard werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM, zo vragen wij bij binnenkomst ook om een triageformulier in te vullen & te ondertekenen. 

  • Wij, u en anderen houden rekening met elkaar en houden ons aan de 1,5 meter regel. 
  • Desinfectiemiddel is aanwezig, u dient dit bij ieder buffet/barbecue en bij binnenkomst te gebruiken. 
  • Wij, u en anderen schudden geen handen. 

Heeft u vragen over onze eigen maatregelen kunt u mailen of bellen naar onze receptie via: 070-3072050 of receptie@savarin.nl 

 

 

 

Contact

Neem contact op met Restaurant, Hotel & Spa Savarin

Laan van Hoornwijck 29
2289 DG RIJSWIJK 
Tel. 070-30 72 050 
Fax. 070-30 72 055
Mail. info@savarin.nl

K.v.K. Haaglanden 27167926
BTW nr 8069.84.739.B01
IBAN NL77ABNA0515378895
BIC ABNANL2A