Bar | Bistro L'Entrée

Zorgeloos genieten in een informele setting. Ontdek Franse klassiekers als een uiensoep, steak met een prachtige béarnaise saus, mooie wijnen en top service. Dit alles staat centraal in onze huiskamer: L'Entrée. Wij verwelkomen u zeven dagen per week voor een kopje koffie, lunch, borrel en natuurlijk ook diner! 

Helaas is Bar| Bistro L'Entrée i.v.m. COVID-19 gesloten voor niet-hotelgasten, maar wees niet getreurd:

Na de bekendmaking van de sluiting van de horeca tijdens de persconferentie van 13 oktober j.l. hebben wij, de Savarin Familie, de koppen bij elkaar gestoken om voor u een zo goed en zo veilig mogelijk alternatief te vinden:

Maak van de nood een deugd.


Boek een tafel voor een gezellige en culinaire avond bij Savarin. Tegen de prix d’amis van €50,- krijgt u er een luxe 5-sterren hotelkamer (maximaal 2 personen) bij. DAT KAN en MAG!

Klik hier voor meer informatie

 

 

Bar | bistro L'Entrée

Zorgeloos genieten in een informele setting. Ontdek Franse klassiekers
als een “uiensoep”, “steak” met een prachtige béarnaise saus, mooie
wijnen en top service. Dit alles staat centraal in onze huiskamer:
L'Entrée. Wij verwelkomen u zeven dagen per week voor een kopje
koffie, lunch, borrel en natuurlijk ook diner!

Openingstijden

    
Maandag 10:00 - 01.00  
Dinsdag 10:00 - 01.00  
Woensdag 
10:00 - 01.00
  
Donderdag 
10:00 - 01.00
  
Vrijdag 
10:00 - 01.00
  
Zaterdag
10:00 - 01.00
  

SavaGin

‘Hotel, Restaurant en Spa Savarin’ heeft voor u iets nieuw bedacht. Omdat Gin steeds populairder wordt onder de bevolking heeft Savarin besloten om zijn eigen gin op de markt te brengen. De ‘SavaGin’ is niet zomaar een gin, nee de ‘Savagin’ is speciaal ontworpen voor de echte gin liefhebber. Wat de gin bijzonder maakt zijn de ingrediënten, een combinatie van sinaasappel, kaneel, kardemon en kruidnagel. Daarnaast wordt de gin aangeboden in een aantrekkelijk jasje en is de gin verkrijgbaar in verschillende ‘maten’. De gin is exclusief verkrijgbaar bij  ‘Hotel, Restaurant en Spa Savarin’.

De gin is verkrijgbaar bij het restaurant, daar wordt de gin voor u aangeboden samen met ‘San Pellegrino Aque Tonic’ voor een unieke smaakbeleving. Daarnaast is de gin, voor de liefhebber ook verkrijgbaar in een fles om mee naar huis te nemen.

Prijs per glas

Een glas ‘SavaGin’ & Tonic  €12,50

Prijs per fles (voor mee naar huis)

500ML       € 45
250ML       € 25
100ML       € 15