Savarin X Central Park

Een culinair 3-daags arrangement aan de Vliet

Central Park en Restaurant, Hotel & Spa Savarin hebben de handen ineengeslagen om u een gastronomisch arrangement aan te bieden. Beide hotels zijn gevestigd in prachtige, historische panden aan de Vliet en bieden hun gasten heerlijke hotelfaciliteiten en fine dining restaurants. Juist in deze onstuimige tijden willen wij onze gasten een uitgebreid arrangement aanbieden met als thema ‘geniet van een feestje aan de Vliet’. 

€249.50 p.p.

 

 

 

-GENIET VAN EEN FEESTJE AAN DE VLIET!-


U begint het weekend in één van de twee hotels. Kom bijvoorbeeld tot rust in het schitterende 5-sterren hotel Savarin in Rijswijk. U wordt verwelkomd met een glas champagne, waarna u geniet van meerdere amuses en een 4-gangen diner. U overnacht in een prachtige kamer en geniet de volgende ochtend van een zeer uitgebreid live cooking champagne ontbijt. Tevens heeft u toegang tot de heerlijke spa- en fitnessfaciliteiten.  

Bij boutique hotel Central Park in Voorburg ontspant u heerlijk in dit historische Rijksmonument, gelegen in een het park ‘Vreugd & Rust’. Ook hier geniet u van een culinair 4-gangen menu waarna u overnacht in een van de suites met een heerlijk Hästens bed. In de ochtend wordt u voorzien van een heerlijk champagne-ontbijt.  

Begint u uw gastronomisch arrangement liever bij Central Park of bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin? Aan u de keuze!  
 

Arrangement inhoud:

  • Glas champagne met drie culinaire amuses bij uw eerste hotel
  • 1 x overnachting bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin incl. toegang tot Cityspa Spavarin
  • 1 x overnachting bij boutique hotel Central Park Voorburg
  • 2 x een gastronomisch 4-gangenmenu (excl. dranken)
  • 2 x een heerlijk champagne-ontbijt

Dit arrangement is op basis van twee personen per kamer en beschikbaarheid.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen.